SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska till Capio Specialistvård Motala

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Publicerades: 2023-02-23

Om oss

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation samt specialiserad hudsjukvård. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktigt för oss att både medarbetare och kunder känner sig välkommen hos oss. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet med patienten i fokus och i en attraktiv arbetsmiljö. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet till varje patient.Capio Specialistvård Motala är en del av Capio Movement AB och ingår i Capio Sverige, affärsområde Ortopedi.

Beskrivning av tjänst

Vill du jobba på en inspirerande och omväxlande arbetsplats och samtidigt få vara ledig med din familj under storhelgerna?

Vi arbetar på uppdrag av regionen med elektiv kirurgi vilket gör att vi har möjlighet att planera verksamheten så att våra medarbetare får ledigt under jul, nyår, påsk och midsommarafton.

På Vårdenheten arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, en arbetsterapeut och en administratör.

Här får du ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor med gediget patientfokus. 

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på vårdenheten ansvarar du för förberedelser inför operation samt eftervård och behandling av patienter som opereras i slutenvård och dagkirurgi inom främst kirurgi och ortopedi.


I arbetet ingår också att delta i förbättringsarbeten i avsikt att säkra och utveckla såväl patientsäkerheten som arbetsmiljön och verksamheten i stort. Du har också möjlighet att arbeta med specifika ansvarsområden och att handleda studenter i den dagliga verksamheten.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, som gillar teamarbete och som har ett tydligt patient- och kvalitetsfokus.

 

Vi erbjuder dig

  • Ledigt under storhelger
  • Kollektivavtal
  • Möjlighet att utvecklas i en mångfacetterad verksamhet
  • Friskvårdsbidrag
  • Friskvårdstimma

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-04-01 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Jenny Edholm, Tel:010-1047617

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.