Capio
Capio

Sjuksköterska till endokrinmottagning, Medicinskt Centrum - NY tjänst!

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-06-21

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Är du sjuksköterska och vill ha ett intressant, ansvarsfullt och omväxlande arbete på vår trevliga arbetsplats? Då är det dig vi söker!

Endokrinologi är ett av de flöden vi arbetar med hos oss på Medicinskt Centrum.
På endokrinmottagningen behandlas patienter med störningar i hormonbalansen avseende hypofys, sköldkörtel, binjurar, bisköldkörtlar samt patienter med insulinbehandlad diabetes.

Nu söker vi en endokrinsjuksköterska, eller sjuksköterska med intresse av endokrinologi.

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska på endokrinmottagningen får du, förutom trevliga kollegor, ett gott arbetsklimat och ett arbete såväl patientnära som administrativt.

Våra patienter kommer i huvudsak på remiss från primärvården, m en även andra delar inom sjukhuset.
Det dagliga arbetet kommer bestå av enkla till mer avancerade provtagningar/belastningar, diverse infusions- och injektionsbehandlingar, patientundervisning/information.

I arbetsuppgifterna ingår även administrativa arbetsuppgifter så som telefonrådgivning, hantering av 1177-ärenden och tidsbokning.

 

Hos oss arbetar vi med ständiga förbättringar för en patientsäker vård med hög kvalitet, och inte minst för vår egen arbetsmiljö! Vi har både flödesmöten och förbättringsmöten för att ha öppen dialog och tillgodose den kontinuerliga utvecklingen för både oss och patienterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har arbetat i minst 3 år och gärna med erfarenhet av mottagningsarbete. Tidigare erfarenhet av arbete med patienter inom endokrinologi är meriterande.

För att lyckas och trivas hos oss krävs det att du kan arbeta både självständigt och i team. Vi ser att du  har god samarbets- och organisationsförmåga och är flexibel. Du är trygg i din yrkesroll, är van vid att göra egna bedömningar och fatta egna beslut och vill bidra till utvecklingsarbete med lösningsfokus.

Villkor

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.