Vård online
Vård online

Sjuksköterska till Endoskopicentrum

Sista ansökningsdag: 2022-09-15

Publicerades: 2022-06-23

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter

Vi söker legitimerad sjuksköterska till Endoskopicentrum.

I december 2020 flyttade Endoskopicentrum till nybyggda lokaler. Verksamheten bedrivs numera i sex toppmoderna och identiska undersökningsrum vilka är orienterade på samma sätt för optimering av arbetssätt och högsta patientsäkerhet.

På Endoskopicentrum arbetar heltidsskopister parallellt med gastromedicinare och gastrokirurger i ett nära samarbete med internutbildade sjuksköterskor inom endoskopi. De vanligaste diagnostiska undersökningarna är gastroskopi och koloskopi. En stor del av undersökningarna genomförs utan några läkemedel. Vid långa eller besvärliga undersökningar kan lugnande, smärtstillande och i vissa fall sedering med Propofol förekomma. Sjuksköterskorna assisterar vid ERCP-och andra akuta undersökningar som kirurgklinikens läkare utför. Verksamheten omfattar drygt 8000 patienter per år.

Arbetsuppgifterna består i att assistera vid endoskopiska undersökningar och utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på endoskopienheten. Telefon-och tidbokning  med hjälp av telefontjänsten TeleQ ingår också i arbetet. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Lördagstjänstgöring kan förekomma någon gång ibland.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av yrket. Erfarenhet från endoskopisk verksamhet är meriterande. Vid en del undersökningar använder vi Propofol varför erfarenhet av Propofolsedering är en merit. Vi söker dig som sätter stort värde på att samarbeta och är initiativrik. Arbetssättet är flexibelt och verksamhetsanpassat. För oss är det viktigt att du känner att dina värderingar stämmer överens med Capio S:t Görans grundläggande värderingar.


Anställningen

Anställningen omfattar heltid som sjuksköterska på Endoskopicentrum. Start enligt överenskommelse.


Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Forsberg/Vårdenhetschef, Tel:08-58702984

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.