Vård online
Vård online

Sjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning - Capio Geriatrik Nacka

Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Publicerades: 2022-10-21

Beskrivning av tjänst

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Som sjuksköterska hos oss ges du möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegorna i ditt team. För oss är det viktigt att alla hittar sin roll. Vi tror att du, liksom vi, brinner för att leverera en hög vårdkvalitet till våra patienter. Att du har goda kunskaper om omvårdnadsprocessen och tycker det är självklart att arbeta med och utveckla patientsäkerheten och arbetsmiljön.

Om rollen och kvalifikationer

Som person ser vi gärna att du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi tror inte på detaljstyrning utan tycker det är viktigt att du som medarbetare får ett stort egenansvar och lyfter förbättringsförslag så vi kan fortsätta vara en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Är du ny i yrket har du goda möjligheter att utvecklas hos oss och har du med dig gedigna kunskaper om omvårdnadsprocessen, kanske en specialistutbildning inom vård av äldre är det meriterande. 

Bemanningen dagtid är tre team med en sjuksköterska och en undersköterska i vardera team, på kvällen är det två team. Vi har en trygg, kompetent och stabil arbetsgrupp med närhet till glädje och skratt, vi vill att det ska vara roligt att gå till arbetet. Tjänsten är på heltid men deltid kan diskuteras och arbetspassen förläggs dag och kväll. Placering på Nacka Närsjukhus och vi tillämpar 6 mån provanställning. Urval och rekrytering sker löpande. 

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal och försäkringar
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
  • Möjlighet till ersättning vid specialistutbildning
  • Ersättning för skattefinansierad vård 
  • Friskvårdsbidrag
  • Önskeschema och flexibel arbetstid 

Hos oss får du en genomtänkt och strukturerad introduktion. Vi jobbar för att erbjuda våra patienter en riktigt god vård där alla känner sig välkomna och respekterade. Inom Capio Geriatrik Nacka finns ett väletablerat arbetssätt där alla team-medlemmars kunskap tas tillvara. Tillsammans arbetar vi för att skapa en arbetsmiljö där vi trivs.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

November 2022 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Stina Stadler, Tel:08-7186061

Rebecca Rosenqvist, Tel:073-7454672

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.