Vård online
Vård online

Sjuksköterska till HIA, Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2022-12-22

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om Hjärtkliniken

Hjärtkliniken består av flera vårdavdelningar (ischemi, hjärtsvikt och arytmi), samt andra enheter som erbjuder utredning och behandling (angio/PCI, EKO, pacemaker). Vi uppmuntrar till rotation för att få en bredare kompetens.

Om HIA (hjärtintensivvårdsavdelningen)

Vi arbetar i team och enligt personcentrerad vård, det bidrar till hög kvalitet och patientnöjdhet.

Vi har täta pulsmöten, teamavstämningar, reflektion och "mini-teach" tillfällen. Det bidrar till ökad kunskap och trygga team där alla är lika viktiga för vården.

På våra två HIA-1 platser vårdas de svårast sjuka hjärtpatienterna, samt patienter med ex lungemboli, aortadissektion eller annat behov av högre vårdnivå. Vi har möjlighet till extra övervakning/provtagning och behandling genom artärnål, potenta läkemedel, NIV och ett kompetent multiprofessionellt vårdteam kring patienten.

Utöver de två HIA-1 platserna har vi tio vårdplatser där vi vårdar hjärtpatienter som har behov av övervakning och vård inom ischemi, arytmi och hjärtsvikt.

Vi har en kompetensmodell som innebär att du kontinuerligt utvecklar din kompetens inom kardiologi. Vi erbjuder kontinuerligt utbildningar, både internt, externt, på högskolenivå och specialistsjuksköterskeutbildning.

Vi lägger önskeschema, treskift, med ett förmånligt poängavtal, alternativt AB med nattillägg om du bara önskar arbeta endast natt.

Om rollen

Som erfaren sjuksköterska med erfarenhet av hjärtsjukvård, har du en viktig position i det multiprofessionella teamet. Dina bedömningar och åtgärder bidrar till en personcentrerad vård av hög kvalitet.

Några arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

  • Bedömning av behov kring specifik omvårdnad, undersökning och behandling
  • Bedömning av hjärtövervakning, aytmi- och ST, via kontinuerlig hjärtövervakning för inneliggande patient, samt rådgivning via FRAPP till ambulans
  • Bedömning och behandling av specifika tillstånd med behov av artärnål, NIV, täta kontroller av vitalparametrar (NEWS) och åtgärder utifrån detta
  • Bedömning av vårdnivå utifrån patientens behov
  • Iordningställande och administration av potenta läkemedel
  • Information och patient- och närståendeinvolvering

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet av hjärtsjukvård eller annan akutsjukvård. Du önskar arbeta treskift alternativt mestadels natt eller endast natt.

Du tycker om att arbeta i team, är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation, samarbete och hög kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge Vårdenhetschef ischemi, Tel:08-58702858maria.jynge@capiostgoran.se

Sandra Karlsson Biträdande Vårdenhetschef HIA, Tel:08-58702857sandra.karlsson@capiostgoran.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.