SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska till Hjärtkliniken på Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2023-06-11

Publicerades: 2023-05-17

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om Hjärtkliniken 

Hjärtkliniken består av flera vårdavdelningar (svikt, arytmi och ischemi), samt andra enheter som erbjuder utredning och behandling (angio/PCI, EKO-mottagning, pacemakeroperation, hjärtcentrum/mottagning, hjärtdagvård). Vi uppmuntrar till rotation för att få en bredare kompetens. 

Om rollen 

Just nu söker vi sjuksköterskor till vårdavdelningarna för svikt och arytmi.  
På avdelning 31 för svikt och vitier vårdar vi patienter med akut hjärtsvikt och olika typer av klaffsjukdom.  På avdelning 33 för arytmi vårdar vi patienter med olika rytmrubbningar och har ett nära samarbete med pacemakeroperation. 

Vi bedriver högspecialiserad akut- och elektivvård, med bland annat telemetri, ischemiövervakning och potenta läkemedel. Medelvårdtiden per patient är cirka 3 dygn. 

Vad erbjuder vi 

Vi på Hjärtkliniken är stolta över vårt ständigt pågående förbättringsarbete, som bland annat har lett till närmare ledarskap för all omvårdnadspersonal. Hos oss arbetar vi personcentrerat i tvärprofessionella team, med ansvar för cirka 4-6 patienter. Ronden sker efter patientens behov. 

Vi arbetar med önskeschema, som tas i beaktning i största möjliga mån. Du kommer att arbeta i treskift, med möjlighet till nattarbete efter cirka 6 månader. Om du enbart vill jobba natt är du välkommen att söka, då tillkommer ett nattillägg på 4000kr. 

Vi värdesätter kompetensutveckling högt och erbjuder därför kontinuerlig utbildning varje vecka och ett standardiserat utbildningsprogram inom hjärtsjukvård, både internt och externt. 

Vad vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad som rutinerad. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för kardiologi! Du trivs med att arbeta med patienten i fokus och i team med andra professioner. 

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara flexibel och intresserad av att utveckla hjärtsjukvården med oss!   

Ansökan 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Lindgren, Tel:08-58701105

Robert Sköldbring, Tel:085870100

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.