Vård online
Vård online

Sjuksköterska till Hjärtmottagningen

Sista ansökningsdag: 2022-10-12

Publicerades: 2022-09-12

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Om oss

Vi söker nu ytterligare en sjuksköterska till vår sjuksköterskemottagning med start nu till hösten.

Vid vår hjärt-/kärl mottagning arbetar specialistläkare, sjuksköterskor, BMA, undersköterskor och medicinska sekreterare i nära samarbete. Vi är ett väl inarbetat team som arbetar utifrån de nationella riktlinjerna i behandlingen med målet att alla patienter ska få den vård och kunskap de behöver utifrån sina personliga behov.

Hjärt-/kärl mottagningen samarbetar även med dietist, fysioterapeuter och kurator på Medicinenheten.

Om rollen

Jobbet hos oss är varierande där dina arbetsuppgifter kommer att innefatta egenmottagning och telefonrådgivning samt möjlighet till rotationsuppdrag på vår provtagning och vara en del av teamet kring våra kardiolog-mottagningar.

På mottagningen genomförs elkonverteringar av förmaksflimmer som utförs på vår dagkirurgiska enhet, ultraljud/doppler, arbets-EKG, spirometriundersökningar, 24h blodtrycksmätningar och långtids EKG-regitsreringar med Holter.

Vi arbetar dagtid, måndag-fredag kl 07:30-16:00.

Dina kvalifikationer

Är du legitimerad sjuksköterska och nyfiken på kardiologi? I så fall kan du vara den vi söker!

Det är viktigt att du är trygg i dig själv och trivs med att ingå i ett team där arbetsglädje, ett bra samarbete och omtanke om varandra är viktig, men också vara del av förbättringsarbeten framåt. Det är meriterande om du är specialist-/specialsköterska inom kardiologi samt erfarenhet av mottagningsarbete inom det kardiovaskulära området.

Vi erbjuder dig

  • Professionell sjukvård i familjärt arbetsklimat
  • En verksamhet med korta beslutsvägar
  • Ett stimulerande arbetsklimat bland duktiga kollegor med patienten i focus
  • En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
  • 3000 kr i friskvårdbidrag

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

månadslön

Tillträde

enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Bråtendal, Tel:031-657063

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.