Vård online
Vård online

Sjuksköterska till Infektionssektionen

Sista ansökningsdag: 2022-10-06

Publicerades: 2022-09-08

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Är du sjuksköterska och vill utvecklas i en trevlig arbetsmiljö? Då är detta ett jobb för dig. Välkommen att söka till infektionssektionen, avdelning 43 och 44. På vår arbetsplats erbjuder en individuell inskolning där vi utgår ifrån din erfarenhet och kompetens.

OVL, omvårdnadsledande sjuksköterska, finns tillgänglig på avdelningarna varje dag i veckan för att stötta dig, och är behjälplig i situationer där du behöver en erfaren sjuksköterskas kunskap och vägledning. Våra omvårdnadsledande sjuksköterskor ansvarar för mentorsgrupper på avdelningarna samt utbildar alla medarbetare i praktisk och teoretisk omvårdnad.

Vi satsar på dig och på din utveckling.

Vår verksamhet

Avdelning 43 och 44 tillhör infektionssektionen. Vi har 48 vårdplatser fördelade på 36 infektionsplatser och 12 internmedicinska vårdplatser med inriktning endokrinologi

Våra patienter kommer oftast ifrån akutmottagningen och vi har jobbat fram ett effektivt arbetssätt där patienten är i centrum.

Våra pulsmöten, där vi träffas flera gånger om dagen, är exempel på nya arbetssätt som vi använder på avdelningarna. Där lägger vi planen för patientens omhändertagande i team med undersköterska, läkare och paramedicinare.

Våra överrapporteringar mellan skiften sker inne hos patienten, Bedsiderapport, detta för att inkludera patienten samt för att vi alla ska ha samma information.

För att vi ska kunna ge patienten vad den behöver, när den behöver det och på det sätt som patienten behöver så arbetar vi med ständiga förbättringar. Vi värnar om vår arbetsmiljö där allas åsikt är viktig och vi träffas regelbundet på förbättringsmöten.

Kvalifikationer

Till Infektionssektionen söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska, helst med tidigare vårderfarenhet. Är du nyutbildad sjuksköterska och intresserad av att vara en del i vårt team har vi möjlighet att erbjuda en individuell introduktion. Vidare trivs du med att arbeta i team och sätter alltid patienten i fokus. Därtill är du lösningsfokuserad och har en positiv inställning.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Britt-Marie Odsvall, kontaktuppgifter finner du längre ned i annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Britt-Marie Odsvall, Tel:08-58702526

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.