Vård online
Vård online

Sjuksköterska till Motala Specialistvård

Sista ansökningsdag: 2023-02-23

Publicerades: 2023-01-23

Om oss

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation samt specialiserad hudsjukvård. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktigt för oss att både medarbetare och kunder känner sig välkommen hos oss. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet med patienten i fokus och i en attraktiv arbetsmiljö. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet till varje patient.Capio Specialistvård Motala är en del av Capio Movement AB och ingår i Capio Sverige, affärsområde Ortopedi.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På Capio känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre,
tryggare och friskare liv. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Känner du igen dig? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.
Som sjuksköterska på vår enhet har du ett varierande arbete. Du assisterar våra läkare i
mottagningsarbetet och vid polikliniska operationer. Du har även ansvar för vår telefonrådgivning och sjuksköterskemottagning. Enheten omfattar kirurg-, hud- och ortopedmottagning. 

Arbetsuppgifter

Ett stimulerande arbetsklimat bland engagerade medarbetare med patienten i fokus. En arbetsplats med korta beslutsvägar. Vi är en lärande organisation med utvecklingsmöjligheter och en  arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Arbetstid dagtid måndag-fredag.Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av yrket. Det kan vara meriterande om du har erfarenhet av kirurgi och ortopedi samt datavana. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket.
Du har en positiv attityd, är flexibel, noggrann och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.
Du karaktäriseras av stort engagemang för ständiga förbättringar i verksamheten.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

2023-04-01

Kontaktperson Capio

Neda Kusljic, Tel:0722156159

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.