Vård online
Vård online

Sjuksköterska till ortopedklinikens vårdavdelningar

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Publicerades: 2022-04-25

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vår verksamhet

Ortopedklinikens slutenvård är uppdelad i två vårdavdelningar; en för akut verksamhet och en för elektiv verksamhet. På avdelning 35 vårdas patienter med akuta åkommor såsom frakturer, infektioner och övriga skador på rörelseapparaten. På avdelning 34 vårdas patienter som genomgår ledplastiker och andra planerade ingrepp. Här arbetar vi i team bestående av patient, sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysio- och arbetsterapeut. Vi har även ett nära samarbete med ortopedmottagningen, som bland annat bistår med gipsningar och uppföljningar. Kliniken har ett välfungerande flöde med korta vårdtider och ett gott samarbete med rehabiliterings- och geriatriska instanser.

Till dig erbjuder vi ett sammansvetsat team med nära till skratt. Vi månar om varandras arbetsmiljö och strävar alla efter att ge patienten bästa möjliga vård.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du i team med omvårdnadsansvar för dina patienter, och du har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier. Du roterar periodvis mellan avdelning 34 och 35 vilket ger dig en stor bredd i rollen som sjuksköterska samtidigt som du får en variation i ditt arbete.

Vi arbetar i journalsystemet Cosmic och verktyget NOVA, som innefattar digitala avdelningstavlor och surfplattor för att kunna jobba närmare patienten.

Hos oss arbetar du treskift, vilket innebär arbete på dagar, kvällar, helger och nätter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av akut- eller ortopedisk vård men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du är flexibel och initiativtagande. Du har en god samarbetsförmåga och är tydlig och strukturerad i ditt arbete.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hedvig Danneholm, Tel:0858703243

Josefina Lif, Tel:0858701135

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.