SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska till Ortopedmottagningen

Sista ansökningsdag: 2023-06-12

Publicerades: 2023-05-22

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vilka är vi?

Ortopedkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus är en klinik med både nyfikenhet och mod som satsar på ständig utveckling och förbättring.

Ortopedmottagningen är den del av ortopedkliniken där vi planerar vård och behandling till patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett samt utför alla planerade mottagningsbesök.

I arbetsuppgifterna som sjuksköterska på mottagningen ingår framförallt remisshantering, planering och bokning av besök och operationer, inskrivningssamtal samt telefonrådgivning. Till viss del även assistera vid mottagningsbesök och behandlingar, såromläggningar och vid gipsning.

Vi jobbar måndag till fredag, dagtid.

Vem är du?

Vi söker en kollega med gott omdöme, som kan jobba strukturerat och självständigt. Är kvalitetsmedveten och serviceinriktad, kan lyfta blicken och se helheten samtidigt som du, i samarbete med dina kollegor, kan fatta beslut som rör din del av patienternas vård. Om du dessutom har nära till skratt och är nyfiken av dig kommer du trivas hos oss!

Vi lägger stor vikt vid att våra patienter får bästa tänkbara vård och har flera pågående utvecklingsarbeten där alla medarbetare är viktiga för en god utveckling av vården.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

månadslön

Tillträde

enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Caroline Oscarson, Tel:08-58701334

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.