Vård online
Vård online

Sjuksköterska till Ortopedmottagningen

Sista ansökningsdag: 2022-10-19

Publicerades: 2022-09-19

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning: 

På ortopedmottagningen planerar och utför vi bedömningar, behandlingar och uppföljningar för våra patienter med skador eller sjukdomar i leder, skelett eller muskler.  Vi har en gipsmottagning och en sårmottagning där vi behandlar sår, följer våra VAC-behandlade patienter och våra amputerade patienter. Vi gör även mindre ortopediska operationer i lokalbedövning på vår polikliniska operationsenhet. 

Här jobbar undersköterskor, tidsbokare, operationssjuksköterskor, receptionist, operationskoordinatorer, gipstekniker och vårdenhetschef. Vi har nära samarbete inom kliniken med våra två slutenvårdsavdelningar, paramedicingruppen och läkargruppen. 

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska på ortopedmottagningen har du varierande arbetsuppgifter med bla remisshantering, planering och bokning av besök, telefonrådgivning, inskrivningssamtal och planering på vår pre-operativa mottagning, sårvård och assistera vid mottagningsbesök och gipsningar. 

Arbetstid:

Heltid är 40h/vecka

Vi jobbar måndag till torsdag kl 07:30-16:30 och fredag 07:30-14:00. 

Stängt röda dagar.

Kvalifikationer:

Du har jobbat minst 3 år som sjuksköterska inom ortopedi och/eller mottagningsarbete. Du är strukturerad och lösningsorienterad, alltid med patientens bästa i fokus. Du har ett mycket gott bemötande mot patienter, anhöriga och kollegor. 

Viktigt för oss är att våra patienter får bästa tänkbara vård och har därför flera pågående utvecklingsarbeten där alla medarbetares nyfikenhet och reflektion är viktigt för ett fortsätta förbättra våra flöden.

Har du erfarenhet av att assistera på operation, arbete i journalsystemet Cambio Cosmic, Tele-Q och 1177 är det meriterande. 

Ansökan:

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att rekryteringen kan komma att bli klar innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

månadslön

Tillträde

enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Caroline Oscarson, Tel:08-58701334

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.