Vård online
Vård online

Sjuksköterska till palliativ slutenvård i Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Publicerades: 2022-05-17

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du vara med och utveckla och kunna påverka hur hur vi ska jobba i framtiden? Vi är en relativt nystartad enhet som slog upp portarna i januari 2020. Vill du jobba i framkant och söker ett arbete där du kan utvecklas och växa i din roll som sjuksköterska? Välkommen till en flexibel och lättsam arbetsgrupp! Vi eftersträvar användandet av komplementära metoder i vårt dagliga arbete. Till vår hjälp har vi regelbundna besök av vårdhund, musikterapeut och diakon. Stora delar av personalgruppen är utbildade i taktil beröring. 

Hos oss på SPSV Sollentuna vårdar vi personer i behov av palliativ vård som är 18 år eller äldre som har en komplex sjukdomsbild som inte svarar på behandling och som har en begränsad återstående livstid. Patienterna som vårdas hos oss har vanligen KOL, hjärtsvikt, olika neurologiska sjukdomar samt cancerdiagnoser. 

Vi erbjuder som Stockholms största palliativa enhet, 34 vårdplatser uppdelat på två avdelningar. Vården bedrivs i centralt belägna, vackra och nyrenoverade lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högt upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna vårdas i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Målet med vården hos oss är att patienten och dess närstående känner sig delaktiga. Genom ett personcentrerat förhållningssätt arbetar det multiprofessionella teamet bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- samt arbetsterapeut för att göra vårdtiden så fylld av livskvalitet som möjligt. Vi samarbetar med våra ASiH-enheter som finns utspridda över Stockholmsområdet.  

Vad kan vi erbjuda?

Vi eftersträvar ständig kompetensutveckling för dig som sjuksköterska. För att nämna några exempel har vi kontinuerliga utbildningstillfällen en gång per vecka året runt i ämnen som berör specialiserad palliativ vård. Under dessa utbildningstillfällen har vi tagit upp ämnen som "hur man håller svåra eller existentiella samtal", "omvårdnadens betydelse inom palliativ vård" samt "vilka skyldigheter finns kring barn och närstående inom palliativ vård". Vi ser positivt på kompetensutveckling för all personal och vi använder oss regelbundet av utbildningsforum såsom PKC. 

Hos oss erbjuder vi ett närvarande ledarskap där ansvarig chef har många års erfarenhet inom den specialiserade palliativa vården. Vi strävar varje dag efter en arbetsplats utan hierarki där du som medarbetare är välkommen med förbättringsförslag och där dina åsikter spelar en stor roll i det framtida arbetet. Vi på SPSV Sollentuna vill att du som medarbetare är med och utvecklar verksamheten framåt. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Villkor

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på specialiserad palliativ slutenvårdsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Personlig lämplighet väger tungt vid rekrytering. Vi välkomnar även nyutexaminerade sjuksköterskor och erbjuder en trygg och personcentrerad introduktion. Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag. 

 

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Dag-, kväll-, och helgtjänstgöring. Heltidsmått 37 h/vecka.  Lön enl. överenskommelse. Provanställning tillämpas.Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

50-100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enl. överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Linda Martinson, Tel:070-1608381

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.