SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska till palliativ slutenvård i Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2023-04-09

Publicerades: 2023-01-26

Beskrivning av tjänst

 

Beskrivning

Vi söker dig som sjuksköterska som vill arbeta i en verksamhet och vårdform där du kan känna meningsfullhet och kan fördjupa dina kunskaper i palliativ vård. 

Välkommen till en flexibel, kompetent och lättsam arbetsgrupp! Vi eftersträvar användandet av komplementära metoder i vårt dagliga arbete. Till vår hjälp har vi regelbundna besök av vårdhund, musikterapeut och diakon. Stora delar av personalgruppen är utbildade i taktil beröring. 

Hos oss på SPSV Sollentuna vårdar vi personer i behov av palliativ vård som är 18 år eller äldre som har en komplex sjukdomsbild som inte svarar på behandling och som har en begränsad återstående livstid. Patienterna som vårdas hos oss har vanligen KOL, hjärtsvikt, olika neurologiska sjukdomar samt cancerdiagnoser. 

Vi har 17 vårdplatser på avdelning 82 där du arbetar tillsammans med ett multiprofessionellt team. Gällande tjänstgöringsgrad finns flexibilitet. Vi har ett rullande 10 v schema som innefattar två helger på 5 veckor. 

Vården bedrivs i centralt belägna, vackra och nyrenoverade lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högt upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna vårdas i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Målet med vården hos oss är att patienten och dess närstående känner sig delaktiga. Genom ett personcentrerat förhållningssätt arbetar det multiprofessionella teamet bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- samt arbetsterapeut för att göra vårdtiden så fylld av livskvalitet som möjligt. Vi samarbetar med våra ASiH-enheter som finns utspridda över Stockholmsområdet.  Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar ständig kompetensutveckling för dig som sjuksköterska. För att nämna några exempel har vi kontinuerliga utbildningstillfällen en gång per vecka året runt i ämnen som berör specialiserad palliativ vård och vi använder oss utav PKC utbud av utbildning i palliativ vård. Och som nyanställd sjuksköterskan erbjuder vi dig ett utbildningsprogram som består av fyra dagar av föreläsningar i olika ämnen om palliativ vård. Som medarbetare är du välkommen med förbättringsförslag och där dina åsikter spelar en stor roll i det framtida arbetet. Vi på SPSV Sollentuna vill att du som sjuksköterska är med och utvecklar verksamheten framåt.

Hos oss erbjuder vi ett närvarande ledarskap där ansvarig chef har många års erfarenhet inom den specialiserade palliativa vården och vi strävar varje dag efter en arbetsplats utan hierarki.

Du får en trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar och anställningen innefattas av friskvårdsbidrag. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska är varierande då vi vårdar svårt sjuka patienten som både kan vara i livats slut och mellan behandlingar. Tillsammans med multiprofessionella team är du med och ansvarar för patienternas vård och dess innehåll. Hos oss kan du få en bred medicinsk kompetens då arbetet på en specialiserad palliativ avdelning innefattas av många olika arbetsmomenten som tex omvårdnad, hantering av olika infarter, provtagning, dränage, medicinering, såromläggning, läkemedelspumpar, hålla stödjande samtal mm. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som ser hela människans individuella behov när du vårdar en svårt sjuk/döende patient och dess närstående. Du får gärna ha en vidareutbildning men detta är inget krav så även du som är grundutbildad är välkommen. Personlig lämplighet väger tungt vid rekrytering.

Du får gärna tala flera språk då vi har många patienter och närstående med bakgrund i annat land.  

Du får en individuell introduktion med fokus på dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Intresserad? Hör av dig så kan vi ordna med en hospitering under en dag. 

Villkor

Anställningsform: Lön enl. överenskommelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

90%

Lön

Månadslön

Tillträde

230220

Kontaktperson Capio

Pia Hahne, Tel:073-8628535

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.