Vård online
Vård online

Sjuksköterska till reumatologimottagning

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Publicerades: 2022-03-24

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker en sjuksköterska till Capio Närsjukhus i Simrishamn.

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen.

På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

Reumatologimottagning

Vi är läkare, sjuksköterskor och sekreterare och snart även sjukgymnaster och arbetsterapeuter som jobbar tillsammans.

Mottagningen är mycket patientfokuserad och så kommer också ditt arbete vara. Vi handlägger alla typer av reumatologiska sjukdomar, såväl systeminflammatoriska som rena artritsjukdomar. Arbetet är mångsidigt med bl. a egen sjuksköterskemottagning och infusionsbehandlingar. Du kommer ha stor möjligt att påverka både ditt eget arbete och mottagningsverksamheten i stort, då vi jobbar tätt tillsammans såväl kliniskt men även i utvecklingsarbetet.

Reumatologmottagningen är en väldigt viktig och prioriterad del av vår öppenvård, och av patienterna en uppskattad verksamhet, där vi nu satsar brett och långsiktigt. Vi har ett gott underlag för att fortsatt utveckla vår verksamhet och bli bättre och växa, vilket är vår högsta prioritering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning med inriktning mot reumatologi. Mycket gott bemötande gentemot såväl patienter som anhöriga och kollegor. Det är viktigt att du kan skapa förtroende hos patienter och närstående samtidigt som du är positiv, lyhörd och tydlig i din kommunikation. 

Erfarenhet av arbete i Melior, WebbPASiS och det nationella kvalitetsregistret SRQ är meriterande.

Villkor

* En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

* Friskvårdsbidrag

* Individuell lönesättning

* Ett nätverk av stöttande kollegor

* Trygghet i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

* Ansvar, mandat och frihet

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

75-100 %

Lön

Fast månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pernilla Hansson, Tel:0768-954711

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.