SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska till Sollentuna Öppenvård

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Publicerades: 2023-05-29

Beskrivning av tjänst

Sjuksköterska till Sollentuna Öppenvård 

Öppenvården kommer innefatta både mottagningsverksamhet och hemsjukvård. I öppenvårdsuppdraget ingår bland annat slutenvårdstillfälle och sammanhållen geriatrisk vård. En central del i uppdraget är nätverksbyggande i närområdet med samverkan med aktörer i hela vårdkedjan; prehospital verksamhet, närsjukvård, kommun med flera.

Vill du jobba på en inspirerande och omväxlande arbetsplats med mycket frihet?

Då har du jobbet här. Vi arbetar i ett litet team där det ingår läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, logoped och kurator. Du kommer att arbeta dag , kväll och var tredje helg. Varje fredag börjar vi dagen med en gemensam frukost. Arbetet utgår från Sollentuna Sjukhus och det är också där som mottagningen ligger. 

Gillar du att skapa struktur och utveckla rutiner? Har du även erfarenhet av det sedan tidigare? Då passar denna tjänst dig. 

Sammanhållen geriatrisk vård 

Sammanhållen geriatrisk vård är riktad till patienter som efter frekventa slutenvårdstillfällen har behov av ett geriatrisk team. Målet är att ge patienten trygghet, stöd och tillgodose vård i hemmet och därigenom minska behovet av slutenvård. 

I uppdraget ingår att vara tillgänglig för patienten i hemmet 24/7, vi ska kunna göra hembesök eller ta emot patienten under dagtid på vår öppna mottagning. Ditt patientområde kommer vara Sollentuna. Du kommer ha hela det medicinska ansvaret i hemmet vilket ställer krav på dig att vara uppmärksam och självständig även om du kan konsultera med en läkare vid behov. Vanliga arbetsuppgifter kan vara bland annat att dela ut dosetter och lägg om sår och annat sedvanligt arbete. 

Kvalifikationer

 • Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av geriatrisk vård. Gärna med tre år i yrket.
 • Körkort ett krav.
 • Vi söker dig som är självständig, trygg, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig

 • En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar.
 • Friskvårdbidrag.
 • Individuell lönesättning.
 • Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram.
 • Tillsvidare med provanställning på 6 månader.
 • Arbetstid dag, kväll och helg.
 • Heltid.
 • Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka då in ett CV och ett personligtbrev så kontaktar vi dig för en intervju.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringsansvarig är Petter Back, Rekryterare Capio

petter.back@capio.se

072-999 13 25

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Petter Back, Tel:072-9991325

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.