Vård online
Vård online

Sjuksköterska till Sollentuna Geriatrik

Sista ansökningsdag: 2022-06-09

Publicerades: 2022-05-09

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik? Vi har två våningsplan igång och öppnar ett tredje plan första oktober 2022 – kom och gör skillnad hos oss!

Capio öppnar sammanlagt 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus som har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Capio Geriatrik Sollentuna startade första november 2020 med inledningsvis 30 vårdplatser för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna.

Vi söker nu dig som vill vara med i ett av våra team!

 Dina arbetsuppgifter 

I din roll som sjuksköterska ansvarar du för patientens omvårdnad och läkemedelsadministration. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet- och utvecklingsarbete. Teamet kommer att bestå av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kurator.

Ni arbetar tätt ihop med omvårdnad för allmängeriatriska patienter med olika diagnoser, till exempel frakturer, stroke och/eller infektioner som postcovid-19. Du utför bland annat specifik omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation i Take Care samt Web Care och diverse medicintekniska uppgifter.

 Dina kvalifikationer

- Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
- Du är trygg i din yrkesroll och trivs i den patientnära vården.
- Som person är du ansvarstagande och kan fatta självständiga beslut.
- Meriterande är erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområde.
- Önskvärt är att du är van att arbeta i journalsystemet Take Care och Web Care.

 Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar.
- Individuell lönesättning.
- Friskvårdsbidrag.
- Personlig kompetensutveckling.
- Fri tillgång till vårt moderna gym.
- Ersättning för kostnader som ryms inom högkostnadsskyddet, vid besök inom sjukvården.

 Anställning

Heltid/Deltid. Provanställning 6 månader tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

2022-06-20

Kontaktperson Capio

Marika Fagerlund, Tel:070-1602824

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.