SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska till startuppställningen för plan 4 sökes!

Sista ansökningsdag: 2023-04-09

Publicerades: 2023-03-22

Beskrivning av tjänst

I september 2023 öppnar vi upp våningsplan 4 för akutgeriatriskt slutenvård och nu söker vi dig som vill vara med från början! 

Om oss

På Capio geriatrik Sollentuna driver vi framtidens geriatrik och strävar därför efter att ligga i framkant vad gäller allt från arbetsverktyg och arbetssätt till hur vi utformar vården för våra patienter. 

Vi arbetar med hjälp av flertalet digitala lösningar för vitala kontroller och patientanalyser samt journalför via surfplattor. På våra vårdavdelningar har vi hjälp av vårdnära service som ansvarar för förrådshantering och lokalvård av patientutrymmen, måltidsvärdar som tar hand om förberedelse och servering av patientmåltider samt farmaceut på plats veckovis för underlätta arbetet kring läkemedelshantering. Dessutom ansvarar vår koordinator för samordning med kommun inför patientens hemgång. Allt för att vår vårdpersonal skall kunna fokusera på just vården.

Då mer än 65% av våra patienter kommer till oss direkt från hemmet har vi ett nära samarbete med ambulans och akutmottagning och välkomnar patient dygnets alla timmar. Vi har därför också läkarbemanning på sjukhuset dygnet runt.   

Hos oss erbjuds du kontinuerlig individuell kompetensutveckling samt ges möjlighet att närvara på interna och även externa utbildningar och föreläsningar. Vår digitala utbildningsportal Capio Academy tillhandahåller dessutom flera utbildningar för ditt lärande och utveckling.  

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelningen ansvarar du för den personcentrerade omvårdnaden och arbetar i team med undersköterskor, läkare, dietist, kurator, logoped, fysioterapeut och arbetsterapeut. Tillsammans vårdar vi geriatriska patienter med bland annat infektioner, hjärt- och kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.  

Dina arbetsuppgifter är att utföra specifik omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation i Take Care samt LifeCare, samt diverse medicintekniska uppgifter. Du har också en självklar del i avdelningens kvalitets- samt utvecklingsarbete i en klinik där vi har nära till ledning och beslut. 

Ditt schema planeras enligt individuell planering med grundförutsättning att arbeta ungefär var tredje helg och två kvällar i veckan. Vi strävar alltid efter att lyssna in individuella önskemål och arbetar för att kontinuerligt utvärdera nya former av pass, tjänster och uppdrag efter medarbetarens och verksamhetens behov.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som trivs i den patientnära vården. Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande och arbetar bra ensam men även i team.  

Då vi har en akutgeriatrisk inriktning är det meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete inom tex akutsjukvård/geriatrik/slutenvård och extra önskvärt är tidigare erfarenhet av hantering av olika typer av infarter, dränage, eller tracheostomi.  

Vi erbjuder dig

Att vara med i uppstart av ny vårdavdelning, i nyrenoverade lokaler och med ny utrustning,  där vi tillsammans arbetar för att skapa en arbetsplats med öppet klimat, högt i tak, där vi hjälper varandra och skrattar tillsammans. Vid anställning påbörjar vi din framtida kompetensplan - för  kunna tillgodose dina önskemål om kunskap och utveckling i ditt yrke. 

Du anställs enligt kollektivavtal, med tjänstepension, bra försäkringar och fri sjukvård upp till högkostnadsskyddet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 3000 kr om året, gratis tillgång till gym, innan och efter ditt dagpass, och självklart bjuds det på fredagsfrukost!

Anställning 

Heltid/Deltid. Arbetstidsmått för nattjänst 32,20 h/vecka samt för dag/kväll 37 h/vecka. Provanställning på 6 månader tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan!

Kontakta rekryteringsansvarig för frågor, 

Yohanna Moosavian Lööf 
Enhetschef, 0734-670269, yohanna.moosavianloof@capio.se 

 

Capio geriatrik Sollentuna

Capio geriatrik Sollentuna ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och har fått i uppdrag att bedriva ett helt nytt vårdkoncept som omfattar geriatriska slutenvårdsplatser så väl som ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Hela sjukhuset har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum.  

Våra första slutenvårdsavdelningar öppnades i november 2020 och sedan dess har vi kontinuerligt expanderat för att i dagsläget ha tre våningsplan med sex vårdavdelningar med sammanlagt 90 vårdplatser. Till kliniken hör också vår kognitiva mottagning, osteoporosmottagning samt mottagning för geriatrisk öppenvård. Då kliniken är nyöppnad finns stora möjligheter att som medarbetare vara med och forma morgondagens geriatriska verksamhet. 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

80-100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Yohanna Moosavian Lööf, Tel:0734-670269

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.