Vård online
Vård online

Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-12-21

Publicerades: 2022-11-21

Om oss

Vårt fokus är teamarbete där vi gemensamt tar ansvar för våra patienter och bygger en kultur med stor tilltro till varandras kompetenser. Vi ska ligga i framkant för våra patienter, verksamheten, studenter och utveckla framtidens primärvård. Limhamn ligger vackert vid kusten med en underbart vacker strandpromenad. Limhamn med sina närområden erbjuder ett stort utbud av friluftsliv, mat och upplevelser.

Du är välkommen att arbeta på en väl fungerande vårdcentral där vi är ett 50-tal medarbetare med bred kompetens inom diabetes, astma/KOL, BVC mm. Vi lägger stort fokus på att arbeta i väl fungerande team, som fokuserar på god kvalitet och hög tillgänglighet. Vi är glada och diskussionsvilliga samt positivt inställda till nya idéer. Ständigt förbättringsarbete och en god arbetsmiljö är självklarheter hos oss.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi ytterligare en sjuksköterska för arbete på vår mottagning, Capio Vårdcentral Limhamn. Du kommer få arbeta med ett härligt och glatt gäng kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsarbete men vi välkomnar även dig som har en nyfikenhet och intresse av att arbeta på en vårdcentral. Tjänsten innebär framför allt telefonrådgivning och triagering men även patientkontakt via chatt i vårt digitala system. 

Du kommer även att ha mottagningsarbete vilket innebär att du träffar patienter som kommer in via vår lättakut eller via förbokad mottagning. Vi ser gärna att man som sjuksköterska så småningom har egen sjuksköterskeledd mottagning. De sjuksköterskeledda mottagningarna som vi erbjuder är hypertonimottagning, inkontinensmottagning, astma/KOL, diabetes samt hälsosamtal för 40-åringar.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats där vi arbetar i team med ett tydligt patientfokus. 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientcentrerat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Emily Bjuvhag, Tel:0725887538

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.