SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterska/Distriktsköterska med möjlighet till distansarbete

Sista ansökningsdag: 2023-04-01

Publicerades: 2023-03-01

Om oss

Curera är en liten och hemtrevlig vårdcentral belägen i Farsta Centrum med bra möjligheter till kollektivtrafik. Vår mottagning är placerad i läkarhuset med närhet till röntgen, lab och specialistmottagningar.
Vi är ett kompetent och engagerat team som tillsammans har hand drygt 7000 listade patienter. Patientgruppen är varierande vilket många tycker är stimulerande.
Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är sjuksköterska/ distriktsköterska och som i första hand vill möta våra patienter digitalt eller i telefon.  Det är ett självständigt arbete även om vi har daglig möjlighet till rond med våra erfarna läkare. Ordinarie mottagningsarbete med fysiska besök kan också förekomma

Vi erbjuder dig en positiv arbetsplats med tydligt fokus på tillgänglighet och bemötande.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du kan jobba självständigt, har bra omdöme och vågar ta beslut. Du tycker att sjukvårdsrådgivning är roligt. Har du arbetat med liknande uppdrag tidigare är detta meriterande

Övrig information

Det finns möjlighet till hemarbete vissa dagar i veckan.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

40h/v

Lön

Månadslön

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.