Vård online
Vård online

Sjuksköterska/koordinator till Kirurgavdelningen

Sista ansökningsdag: 2022-07-30

Publicerades: 2022-05-27

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Är du legitimerad sjuksköterska som vill kombinera sjuksköterskerollen tillsammans med en koordinatorstjänst? Nu har du chansen att söka en spännande och utvecklande roll hos oss där du arbetar som sjuksköterska 40% och koordinator 60%. 

Vi är stolta över vår fina gemenskap på avdelningarna som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och samarbete med ett glatt medarbetargäng som tar hand om dig som ny. Under din första tid hos oss får du individanpassad introduktion utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar. 

Om vår verksamhet och tjänsten

Vi arbetar med akut och elektiv kirurgi/urologi. Vi har ett effektivt flöde på avdelningen med hög läkartillgänglighet och vi jobbar med så kallad behovsstyrd rond. På våra avdelningar får du bred kunskap. Du kommer att stöta på allt inom akutkirurgi hos oss då vi har ett stort akutflöde som fördelas ut på våra 3 avdelningar (36: akut, 38: övre, 39: nedre/urologi) och 72 vårdplatser, där ca 80% av dem används till akut kirurgi.

Vi jobbar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som koordinator innebär att du har en överblick över platsläget på klinikens samtliga vårdavdelningar och ansvarar för de akuta inläggningarna. Du tar emot samtal från inläggande läkare på akuten, tar rapport och fördelar patienter utifrån diagnos och platsläge. 

Du ansvarar för patienten till mottagande omvårdnadsteam är redo att ta över vården. I rollen ingår det även att du har en kontinuerlig dialog med akuten/vårdavdelningar/dagbakjour angående platssituationen. 

Arbetstiden de dagar du är koordinator är 11:00-19:00 vardagar samt helger 10:00-18:00 (varannan helg). 

När du arbetar som sjuksköterska är arbetstiden 07:00-15:00 eller 13:30-21:30. 

Kvalifikationer

Du ska ha minst två års erfarenhet från akutsjukvård, gärna med kirurgiskerfarenhet. 
Vi söker dig som är flexibel, kan arbeta tvärprofessionellt våga ta beslut och arbeta självständigt.

Villkor

Tillsvidareanställning med en flexibel omfattning mellan 75-100% med start enligt överenskommelse. 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75-100%

Lön

Fast

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Lönn , Tel:0858700000

Louise Stam , Tel:08-58701835

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.