SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sjuksköterskestudent till Capio hemsjukvård i Liljeholmen

Sista ansökningsdag: 2023-06-04

Publicerades: 2023-04-29

Beskrivning av tjänst

Är du sjuksköterskestudent och vill arbeta kvällar och helger eller under sommaren inom hemsjukvård hos oss i Liljeholmen?

Hos oss får du som sjuksköterskestudent möjlighet att utvecklas inom vårdyrket. Genom oss får du gå Capios kliniska utbildningar inom hemsjukvård. Du får även ett arbete som innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig från sjuksköterska. Du kommer att utgå från vår enhet Innerstaden som har sitt kontor i fina lokaler i Liljeholmen.

Vi arbetar när vårdcentralerna har stängt det innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger och röda dagar.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterskestudent får du utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna innefattar att administrera läkemedel, kontrollera blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier, sondmatning och andra viktiga arbetsuppgifter hemma hos patienten. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som är ditt arbetsverktyg under ditt arbetspass. Arbetet innefattar bilkörning men finns även möjlighet att arbeta utan bil.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterskestudent och har arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift och är vaccinerad mot Covid-19

Det är även meriterande om du har arbetat inom hemsjukvård.

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har god samarbetsförmåga, du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar alltid för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder anställning med start enligt överenskommelse samt möjlighet till semestervikariat under perioden maj-augusti.

Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. 

Hos oss får du som kandidat göra tester tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi hanterar ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Särskild visstidsanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Valfritt

Lön

Månadslön/timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.