Vård online
Vård online

Sjuksköterskor till akutmottagningen Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-06-23

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Sveriges bästa sjukhus vill bli ännu bättre! På akutmottagningen på Capio S:t Görans Sjukhus blickar vi framåt och fortsätter att utveckla och förbättra vår verksamhet. Vi söker nu sjuksköterskor som är nyfikna & modiga och som har ett intresse för akutsjukvård.

Capio S:t Görans Sjukhus är ett utpräglat akutsjukhus. Merparten av all vård som utförs på sjukhuset är akut. Detta innebär att akutmottagningen och akuta flöden har en naturlig och central roll i sjukhusets verksamhet. Det innebär också att patienterna på akuten inte bara är akutens ansvar utan hela sjukhusets ansvar. Detta skapar goda förutsättningar för samarbete mellan sjukhusets olika enheter där patientens delaktighet och önskemål styr vården. För oss är bemötande viktigt då vi ser kultur, bemötande och kommunikation som viktiga patientsäkerhetsfrågor.

Arbetsbeskrivning

På akutmottagningen jobbar vi tillsammans i tvärprofessionella team, både i vårdlag och i triage. Arbetsuppgifterna som sjuksköterska varierar utgående från vilken position man har. Vår ambition är att våra patienter skall känna sig trygga och delaktiga i den vård vi ger, att patienter och närstående skall känna sig välinformerade och bli bemötta på ett professionellt sätt. De praktiska arbetsuppgifter du har som sjuksköterska brukar sätta sig ganska snabbt. Utmaningen kan däremot vara att kunna förmedla trygghet och lugn till akuta patienter. Efter ett tag hos oss brukar man också utveckla en logistisk förmåga som i hög utsträckning bidrar till ett välfungerande flöde.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett genuint intresse för människor. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av akutmottagningsarbete men för att kunna jobba hos oss måste du ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska. Vi tror jobbet blir både enklare och roligare om du har en väl utvecklad kommunikationsförmåga. Är du en person som ser möjligheter, lösningar och har nära till skratt skall du absolut börja jobba hos oss.

Att byta jobb kan innebära en stor omställning. Det är många nya arbetskamrater och en ny verksamhet att lära känna. Vi tycker därför att du skall komma hit och hospitera för att själv bilda dig en uppfattning om hur det är att jobba med oss.

Villkor och ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Personalbostäder

Vi kan erbjuda en personalbostad till dig som börjar som nyanställd sjuksköterska. Genom Företagsbostäder kan du få hyra en nybyggd och fullt möblerad 1- eller 2-rums lägenhet i Solna, nära till sjukhuset.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Peter Jilmstad , Tel:08-5872933

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.