SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sommarjobb ekonomiassistent Göteborg

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-03-17

Beskrivning av tjänst

Nu söker vi två ekonomiassistenter för sommarjobb till vårt huvudkontor på Lilla Bommen i Göteborg. Semestervikariaten sträcker sig från vecka 26-34, med möjlighet att komma in och jobba timmar under våren.

Om oss

Vi är en del av Capio Support Ekonomi och ansvarar för kundreskontra och redovisning för affärsområdet Capio Närsjukvård. Vi är 14 personer som tillsammans ansvarar för redovisning och rapportering för 28 bolag som har verksamhet från Ystad i söder till Umeå i norr.

Vad innebär tjänsten?

Som sommarvikarie hos oss så kommer du att hantera flera olika löpande arbetsuppgifter och kommer bland annat arbeta med:

  • Bokföring och avstämning dagkasseredovisningar
  • Bokföring banktransaktioner
  • Avstämning balanskonton
  • Kundfakturering
  • Löpande kontakter och support via mejl och telefon

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som läser en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning på redovisning och som vill få en inblick i hur en ekonomifunktion fungerar på ett större börsnoterat företag. Du behöver också ha kunskaper i Officepaketet samt tala och skriva obehindrat på svenska.

Har du sedan tidigare erfarenhet av arbete på ekonomifunktion och arbetat med något av de större affärssystemen (gärna Unit4 ERP / Agresso) så är detta meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att är du prestigelös och inte rädd att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande, noggrann och gillar struktur. Arbetet innebär självständigt arbete men också en del kontakter med personal på vårdcentralerna.  

Vi söker i första hand dig som kan arbeta hela eller större delen av semesterperioden, vecka 26-34. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

7-8 veckor, 100%

Lön

Timlön

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Åsa Lundskog, Redovisningschef, Tel:0706264968

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.