SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sommarjobb som sjuksköterska ASiH

Sista ansökningsdag: 2023-03-27

Publicerades: 2023-02-27

Beskrivning av tjänst

Vi söker fler sjuksköterskor till ASiH Norrtälje!

Vi behöver förstärkning till sommaren. Är du sjuksköterska och sugen på ett spännande, omväxlande och lärorikt jobb, i en fantastisk miljö? Då är du välkommen att söka jobb hos oss i sommar.

Som sjuksköterska hos oss utför du avancerad sjukvård i hemmet. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Verksamheten bedrivs dygnet runt, årets alla dagar och vi arbetar i hela Norrtälje kommun.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat, med ett fritt och spännande jobb.   

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och eventuellt specialistutbildning, då du ska jobba självständigt i patientens hem, kunna prioritera och känna dig bekväm med att fatta beslut i samråd med kollegor, patient samt närstående. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård, ASIH vård, specialistutbildning inom vård av äldre, och/eller onkologi.

Giltigt B-körkort och god körvana är ett krav då vi vårdar patienterna i deras hem i hela Norrtälje kommun.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Tycker om att arbeta personcentrerat. Känner dig trygg med självständigt arbete, men har också en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

- en trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- individuell lönesättning

-friskvårdsbidrag

Välkommen med din ansökan.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar!Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annika Rindar, Tel:070-1608503

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.