SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sommarvikariat sjuksköterska bemanning Ortopeden S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2023-04-11

Publicerades: 2023-03-14

Om oss

Capio Bemanning & Rekrytering (CBR) erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm/Simrishamn och Rekryteringsuppdrag över hela Sverige. Rekrytering till fasta tjänster av specialistläkare, legitimerade läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietister, verksamhetschefer, enhetschefer och annan kontorspersonal till Capios affärsområde Äldre och mobil vård, ortopedi, specialist och Sankt Görans sjukhus.
Bemanning av specialistläkare, legitimerade läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister inom Geriatrik, Rehab, ASiH, Palliativ slutenvård, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO). Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Ortopedkliniken på S:t Görans Sjukhus består av två vårdavdelningar. På avdelning 35 läggs patienterna in via akutmottagningen för akuta åkommor såsom frakturer, infektioner och andra skador på rörelseapparaten. Patienter som vårdas på avdelning 34 genomgår planerade protesoperationer i knän, höfter och axlar. Avdelningarna präglas av ett positivt och öppet arbetsklimat där man månar om varandras arbetsmiljö och strävar efter att ge patienterna bästa möjliga vård.

 Vi söker nu sommarvikarier under veckorna 26-32. Det finns möjlighet att arbeta deltid eller heltid med ett flexibelt schema.

Om rollen

Du är en del av ett multiprofessionellt team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Kliniken har ett välfungerande flöde med korta vårdtider och ett gott samarbete med rehabiliterings- och geriatriska instanser.

 Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ortopedavdelning såsom läkemedelshantering, såromläggning, omvårdnad, provtagning mm. Du har en viktig roll i arbetet kring samordning och planering av patientens vård och behandling.

Dokumentation sker i journalsystemet Cosmic och verktyget NOVA, vilket innefattar digitala avdelningstavlor och surfplattor som underlättar en patientnära vård. 

Dina kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av att arbeta på sjukhus är ett krav.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av akut- eller ortopedisk vård

 

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig om du har frågor kring tjänsten.

Sara Edstrand Bransell

Mob: 0729991324

Mail: sara.edstrandbransell@capio.se

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Heltid/deltid

Lön

Timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sara Edstrand Bransell, Tel:072-9991324

Sara Edstrand Bransell, Tel:072-9991324

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.