SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sommarvikariat sjuksköterska bemanning palliativ slutenvård Stockholm

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Publicerades: 2023-03-24

Om oss

Capio Bemanning & Rekrytering (CBR) erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm/Simrishamn och Rekryteringsuppdrag över hela Sverige. Rekrytering till fasta tjänster av specialistläkare, legitimerade läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietister, verksamhetschefer, enhetschefer och annan kontorspersonal till Capios affärsområde Äldre och mobil vård, ortopedi, specialist och Sankt Görans sjukhus.
Bemanning av specialistläkare, legitimerade läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister inom Geriatrik, Rehab, ASiH, Palliativ slutenvård, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO). Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder.

Beskrivning av tjänst

Om oss

På våra palliativa avdelningar utför vi specialiserad palliativ vård. Vi arbetar efter den palliativa värdegrunden; symtomlindring, teamarbete, kommunikation och närståendestöd. Målet med vården hos oss är att patienten och dess närstående känner sig delaktiga. Våra patienter vårdas för KOL, hjärtsvikt, olika neurologiska sjukdomar samt cancerdiagnoser.

Vi söker sjuksköterskor som är engagerade i patienternas vård i en svår tid i livet.

Om rollen

Vi arbetar i multiprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Genom ett personcentrerat förhållningssätt arbetar vi för att göra vårdtiden så fylld av livskvalitet som möjligt. Du leder och deltar aktivt i planeringen runt patientens dagliga vård tillsammans med övriga i teamet.

Under veckorna 26-32 finns det möjlighet att jobba deltid eller 100% med ett flexibelt schema. 

Dina arbetsuppgifter

Då vi vårdar svårt sjuka patienter som kan befinna sig vid livets slut eller mellan behandlingar är arbetsuppgifterna varierande och utvecklande. Omvårdnad, medicinering, hantering av centrala infarter, provtagning, dränage, såromläggning och läkemedelspumpar är exempel på arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, grundutbildad. Erfarenhet av att arbeta kliniskt är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård, ASIH vård och onkologi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig om du har frågor kring tjänsten.

Lisa Olivemark

Mob: 0729991323

Mail: lisa.olivemark@capio.se

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lisa Olivemark, Tel:0729991323

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.