SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sommarvikariat sjuksköterska bemanning Rehab

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Publicerades: 2023-03-24

Om oss

Capio Bemanning & Rekrytering (CBR) erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm/Simrishamn och Rekryteringsuppdrag över hela Sverige. Rekrytering till fasta tjänster av specialistläkare, legitimerade läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietister, verksamhetschefer, enhetschefer och annan kontorspersonal till Capios affärsområde Äldre och mobil vård, ortopedi, specialist och Sankt Görans sjukhus.
Bemanning av specialistläkare, legitimerade läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister inom Geriatrik, Rehab, ASiH, Palliativ slutenvård, läkarinsatser i särskilt boende (SÄBO). Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder.

Beskrivning av tjänst

Om oss

På våra avdelningar med slutenvårdsrehab bedriver vi vård med hög nivå på de medicinska insatserna. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax/kardiologi, allmänkirurgi, ortopedi och medicinska komplikationer. Patienterna som vårdas är från 18 år och uppåt. 

Högst upp på Sollentuna sjukhus med fantastisk utsikt över Edsviken erbjuder vi 34 vårdplatser i nyrenoverade lokaler. På Saltsjöbadens sjukhus erbjuder vi 20 vårdplatser i gemytlig och originell miljö.

Båda sjukhusen når man enkelt med kollektivtrafiken. 

Om rollen

Du är en del av ett multiprofessionellt team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Arbetet sker i team kring patienten med fokus på  patientens självständighet. 

I din roll som sjuksköterska ansvarar du för och planerar patientens omvårdnad, rehabilitering och säkerställer en trygg utskrivningsprocess. 

Under veckorna 26-32 finns det möjlighet att jobba deltid eller 100% med ett flexibelt schema. 

Dina arbetsuppgifter

Varierande och spännande uppgifter med sedvanliga arbetsuppgifter för vårdavdelning. Läkemedelsadministrering, såromläggning, omvårdnad, hantering av centrala infarter, hemplanering mm. 

Dina kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av att arbeta kliniskt är ett krav.


Du är varmt välkommen att höra av dig till mig om du har frågor kring tjänsten.

Lisa Olivemark

Mob: 0729991323

Mail: lisa.olivemark@capio.se

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lisa Olivemark, Tel:0729991323

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.