SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sommarvikariat sjuksköterska Österlen

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-03-06

Beskrivning av tjänst

Arbeta som sjuksköterska i sommar på Österlen!

Om oss

I Simrishamn finns Capio Närsjukhus, det lilla sjukhuset med det stora vårdutbudet. På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare och här bedriver vi bland annat en närvårdsavdelning med inriktning mot geriatrik och internmedicin.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi söker nu sommarvikarier till vår närvårdsavdelning under veckorna 25–32. 
Genom Capio Bemanning & Rekrytering får du en trygg anställning med kollektivavtal och försäkringar.

Om rollen

Du är en del av ett multiprofessionellt team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Arbetet kring patienten sker i team.

I din roll som sjuksköterska ansvarar du för och planerar patientens omvårdnad och säkerställer en trygg utskrivningsprocess. 

Målgruppen är framför allt de patienter som har behov av slutenvård men inte behöver akutsjukhusets resurser.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med läkemedelshantering, såromläggning, omvårdnad, provtagning, hantering av centrala infarter mm. Du ingår i ett multiprofessionella team tillsammans med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och undersköterskorna.

Dina kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med klinisk erfarenhet av internmedicinsk eller geriatrisk vård. Det är viktigt att du kan skapa förtroende hos patienter och närstående samtidigt som du är positiv, lyhörd och tydlig i din kommunikation.

Du har ett gott bemötande gentemot såväl patienter som anhöriga och kollegor. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Vecka 25 - 32

Lön

Timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

David Stafberger, Tel:072-9991321

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.