SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Sommarvikarie till Capio geriatrik Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-02-05

Beskrivning av tjänst

Ta chansen att spendera sommarens arbetsdagar på framtidens geriatrik vid natursköna Edsviken. Nu söker vi undersköterska för sommarvikariat till våra vårdavdelningar.

Om oss

På Capio geriatrik Sollentuna driver vi framtidens geriatrik och strävar därför efter att ligga i framkant vad gäller allt från arbetsverktyg och arbetssätt till hur vi utformar vården för våra patienter. 

Vi arbetar med hjälp av flertalet digitala lösningar för vitala kontroller och patientanalyser samt journalför via surfplattor. På våra vårdavdelningar har vi hjälp av vårdnära service som ansvarar för förrådshantering och lokalvård av patientutrymmen, måltidsvärdar som tar hand om förberedelse och servering av patientmåltider samt farmaceut på plats veckovis för underlätta arbetet kring läkemedelshantering. Dessutom ansvarar vår koordinator för samordning med kommun och öppenvård inför patientens hemgång. Allt för att vår vårdpersonal skall kunna fokusera på just vården.

Då mer än 65% av våra patienter kommer till oss direkt från hemmet har vi ett nära samarbete med ambulans och akutmottagning och välkomnar patienter dygnets alla timmar. Vi har därför också läkarbemanning på sjukhuset dygnet runt.   

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska inom akutgeriatrisk vård är dina arbetsuppgifter bland annat venprovtagning, katetersättning, sårvård, att ta NEWS, EKG, bladderscan samt övrig basal omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete och arbetar i team med sjuksköterskor, läkare, dietist, kurator, logoped, fysioterapeut och arbetsterapeut. Tillsammans vårdar vi patienter med bland annat infektioner, hjärt- och kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.   

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som undersköterska, gärna från akutsjukvård alternativt annan geriatrisk verksamhet, eller som har ett stort intresse för att utvecklas inom ditt yrke. Du är trygg i ditt arbete, ansvarstagande, kommunikativ och arbetar bra i team. 

Vi erbjuder dig

Sommarvikariat på schema, mellan perioden vecka 24 tom vecka 33. Sedan finns eventuellt möjlighet till fortsatt anställning då vi öppnar två nya vårdavdelningar i september 2023.

Anställning 

Heltid/Deltid. Arbetstidsmått för nattjänst 36,20 h/vecka samt för dag/kväll 37 h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan!

Kontakta rekryteringsansvarig Yohanna Moosavian Lööf, 0734-670 269 för frågor om tjänsten. 

 

Capio geriatrik Sollentuna

Vi ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och har fått i uppdrag att bedriva ett helt nytt vårdkoncept som omfattar geriatriska slutenvårdsplatser så väl som ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård där vi genom en sömlös vårdkedja stöttar och följer upp patienten även efter utskrivning från slutenvården.  Våra första slutenvårdsavdelningar öppnades i november 2020 och sedan dess har vi kontinuerligt expanderat för att i dagsläget ha tre våningsplan med sex vårdavdelningar med sammanlagt 90 vårdplatser.

Hela sjukhuset har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum med kognitiv mottagning, osteoporosmottagning samt mottagning för geriatrisk öppenvård. Då kliniken är nyöppnad finns stora möjligheter att som medarbetare vara med och forma morgondagens geriatriska verksamhet. Capio geriatrik Sollentuna tillhör affärsområdet Äldre och mobil vård.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

10 veckor

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Yohanna Moosavian Lööf, Tel:0734670269

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.