Vård online
Vård online

Sommarvikarie, undersköterska/ vårdbiträde till Nynäshamns geriatrik.

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Publicerades: 2023-01-09

Beskrivning av tjänst

Om oss

Är du intresserad av att jobba inom geriatrisk specialistvård i sommar? Just nu söker vi en undersköterska eller ett vårdbiträde till Capio geriatrik Nynäshamn som kan arbeta hel- eller deltid från mitten på juni till slutet på augusti. Det finns möjlighet att fortsätta att arbeta som timvikarie under hösten. 

Capio Geriatrik Nynäshamn är en akutgeriatrisk slutenvårdsavdelning med 22 vårdplatser. Vi arbetar i multiprofessionellt geriatriskt team där undersköterska, sjuksköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kurator ingår. Vi tar emot patienter från hela Stockholms län men primärt från Nynäshamnsområdet. Hos oss vårdas patienter med t.ex. infektioner, hjärt- och kärlsjukdom, KOL, diabetes samt patienter i behov av rehabilitering efter stroke eller ortopediskt trauma. Vi har direktintag dygnet runt från akutsjukhus, ambulans, vårdcentral, hemsjukvård och ASIH.

Om rollen

Som undersköterska/ vårdbiträde är du en viktig del i det geriatriska teamet eftersom du arbetar närmast patienten. Du har patientens behov i fokus och är genuint intresserad av att ge god omvårdnad. Du har lätt att samarbeta och att kommunicera med dina kollegor. Du kan prioritera dina arbetsuppgifter och hjälper till där det behövs. Introduktionen kommer anpassas efter dina behov. 

Dina arbetsuppgifter

  • Hjälpa patienten med hygien och påklädning, servera mat och dryck, hjälpa till vid förflyttningar m.m.
  • Kontrollera blodtryck, puls, temp m.m. 
  • Vara observant på förändringar i patientens mående och rapportera dina observationer till sjuksköterska eller läkare.
  • Dokumentera i journalsystemet TakeCare. 
  • Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger.  

Dina kvalifikationer

  • Utbildad undersköterska. Gärna med erfarenhet från slutenvård.
  • Vårdbiträden med erfarenhet från äldreomsorg, hemtjänst eller personlig assistans. 
  • Sjuksköterskestuderande som har avslutat termin 4.
  • Läkarstuderande som avslutat termin 6.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

37

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-06-12

Kontaktperson Capio

Mikaela Sundell Rydén, Tel:08-12066531

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.