Vård online
Vård online

Specialist Allmänmedicin/Geriatriker sökes till Capio Hemsjukvård

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Publicerades: 2022-11-11

Beskrivning av tjänst

Region Hemsjukvård Stockholm är en egen region inom affärsområdet Capio Närsjukvård.  
Hemsjukvården växer och möjligheten att få vård hemma ökar. Det ställer höga krav på vår professionalism och kompetens. Vi arbetar med ständiga förbättringar där systematik och innovation är viktigt. På uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer utför vi drygt
1 200 000 hemsjukvårdsbesök om året fördelat på fem av åtta områden i StorStockholm. Vi är idag 800 medarbetare. Vi vill göra skillnad för våra patienter, vilket vi gör genom att ha patientens perspektiv. Delaktighet för patienten och lyhördhet från oss är en viktig grund där varje möte är unikt. 

Vi söker dig som vill vara med och göra verklig skillnad inom hemsjukvården i Stockholm. 

För dig erbjuder vi ett nytt spännande uppdrag som läkare där du tillsammans i team med läkarkollegor kommer att vara med och utveckla hemsjukvården hos oss. Vi är inne i en stor förändringsresa där du kommer att ha en nyckelroll. Du kommer till en verksamhet som är i startblocken till något nytt. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmåns cykel.

Detta kan du förvänta dig av oss:

Introduktion Möjligheter till utveckling – som medarbetare  Inflytande och delaktighet i verksamheten God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka Flexibla arbetsförutsättningar En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar En arbetsplats med tydliga mål, fokus på patientsäkerhet och medarbetare Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens

Du rapporterar till vår regionalt ansvariga medicinska chef och placeringsort är Stockholm. 

Dina arbetsuppgifter 
Arbetet som specialist i allmänmedicin/geriatriker inom Hemsjukvården innebär utredning behandling och uppföljning av patienter. I arbetet ingår även mobil närsjukvård med hembesök hos patienter. Samarbete med distriktsköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor ingår i din vardag. Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av våra AT- och ST-läkare samt av studenter.

Dina kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin/geriatriker och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Vi ser att du har ett stort intresse av hemsjukvård.  Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Vidare uttrycker du dig obehindrat på både svenska tal och skrift. Kan du dessutom andra språk är det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan 
Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den11 december. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Regional Medicinsk Ansvarig Dagnija Riccardi Dagnija.Riccardi@capio.se eller Regionchef Marita Ölmheden, Marita.Olmheden@capio.se  För att arbeta hos oss behöver du vara vaccinerad mot Covid-19. Tjänsten är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställning om 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marita Ölmheden, Tel:0840901013

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.