Capio
Capio

Specialist i allmänmedicin husläkarmott+ försäkringsmedicin

Sista ansökningsdag: 2023-09-29

Publicerades: 2023-08-31

Om oss

Välkommen till oss på Slussens vårdcentral!

Capio Vårdcentral Slussen har ett utmärkt läge mitt i Stockholm! Med kommunikationer, t-bana och busstation alldeles i närheten, vilket gör att det är lätt att ta sig till och från mottagningen. Vi är en välfungerande enhet med vårdcentral och hemsjukvård. Vi har även psykologer och rehabkoordinator på plats. Vi är ett team på ca 20 medarbetare med god sammanhållning och en stark laganda. Vi arbetar tvärprofessionellt kring våra patienter vilket både främjar en god arbetsmiljö och vi strävar efter att erbjuda våra 8300 listade patienter bästa möjliga vård. Välkommen i gänget!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Önskar du arbeta på en mindre vårdcentral där du har stor chans att utvecklas och påverka, så har du hamnat rätt!

Vi söker nu en specialist i allmänmedicin för arbete på husläkarmottagningen samt på vår försäkringsmottagning.

Arbetet som specialist i allmänmedicin på vår vårdcentral innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen. I arbetet kan även hembesök hos patienter förekomma. I arbetet ingår även digitala vårdkontakter (video och distanskontakter) då vi har ett högt flöde i vår chatt. Det finns möjlighet till
distansarbete 1 dag i veckan.

På försäkringsmottagningen tar vi emot patienter som kommer på hälsokontroller men även akuta patienter som kommer via sitt försäkringsbolag. Du får vara med och utveckla försäkringsmottagningen som är en del av vår verksamhet.

Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av våra AT- och ST-läkare samt av studenter.

Detta kan du förvänta dig av oss:

• Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
• Möjligheter till utveckling – som medarbetare eller chef
• Inflytande och delaktighet i verksamheten
• God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
• Flexibla arbetsförutsättningar
• En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
• En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.
Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-12-01

Kontaktperson Capio

Josefin Rödström, Tel:0721638526

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.