Vård online
Vård online

Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Selma

Sista ansökningsdag: 2023-01-09

Publicerades: 2022-11-09

Om oss

Capio Vårdcentral Selma, vårdcentral och BVC, är en del av Capio Närsjukvård. Vi bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande till över 4000 listade patienter.

Beskrivning av tjänst

Ni finner oss i nybyggda, vackra och moderna lokaler i den nya stadskärnan i hjärtat av Selma Lagerlöfs Torg.

Vårdcentralen erbjuder moderna, öppna arbetsytor och en nybyggd rehab-enhet med attraktiv och modern träningsmiljö samt ett psykosocialt team där vi samverkar kring patienters behov av rehab, samtalsstöd och koordinerande insatser tillsammans med berörda myndigheter på plats.

Capio Vårdcentral Selma ligger i  Hisings Backa och har ca 6400 st listade patienter.

Mycket är samlat under ett tak, bland annat diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning, astma/KOL-mottagning, psykolog och BVC.  
Personalen du kommer att arbeta med är erfaren och trivseln är mycket god.

Utöver sedvanliga läkarmottagningar använder vi ett teambaserat arbetssätt i mötet med akuta patienter där olika personalkategorier samverkar för ett effektivt bemötande.

Du som läkare kommer att vara en viktig del i detta arbetssätt. Din expertis tas tillvara på bästa sätt och nödvändig kringservice finns lättillgängligt vilket gör det möjligt att snabbt knyta ihop besöket utan långa väntetider.

Vi erbjuder goda möjligheter att anpassa arbetets innehåll utifrån dina intresseområden. Vi har äldreboenden knutna till mottagningen för dig som vill arbeta med geriatriska patienter. Det finns även möjligheter till handledning av ST-, AT- och medicinstuderande.

Mottagningen ligger lättillgängligt med goda kommunikationsmöjligheter vilket gör det lätt att ta sig till och från mottagningen, även för den som pendlar. Busshållplats finns precis utanför.

Vi är en vårdcentral med nöjda patienter och med en familjär och positiv personal.
Skulle du vilja arbeta med oss, sök tjänsten!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill att vi visar dig runt hos oss.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Linda Fasnacht, Tel:0735444737

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.