Vård online
Vård online

Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Simrishamn

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Publicerades: 2022-07-01

Om oss

Capio Vårdcentral är en mellanstor vårdcentral med ca 9000 listade patienter. Vi tar tillsammans hand om patienter mellan 0 – 100 år med tyngdpunkten på en stor andel äldre patienter. Vi har uppdrag mot hemsjukvården i Simrishamns kommun och ansvarar för 3 särskilda boende.

Vårdcentralen har i dag sina nyrenoverade och ljusa lokaler på Simrishamns sjukhus. Vi har läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, distriktssköterskemottagning, astma/kol mottagning, diabetesmottagning, demensmottagning, äldremottagning, blodtrycksmottagning, eget lab, barnmorskemottagning, barnavårdscentral, psykolog, kurator, dietist. Vi har även en stor rehabenhet med fysioterapeuter, arbetsterapeut och en egen bassäng med diverse verksamhet.

Beskrivning av tjänst

Välkommen till en arbetsplats där du får växa, både som person och som läkare. Vi söker nu dig som är specialist i allmänmedicin.

Som läkare hos oss har du en varierande vardag där din kompetens får komma till sin rätt. Vi samarbetar teambaserat kring individens behov med dagliga gemensamma ronder. Detta arbetssätt kommer att passa som handen i handsken för dig som gillar moderna, tvärprofessionella arbetssätt och som ser vikten av ett samarbete där vi alla är lika viktiga och lyfter varandra.

Hos oss kan du utöver dina vanliga arbetsuppgifter välja att bli ansvarig för ett specifikt medicinskt område. Det kan exempelvis vara demens, diabetes, Astma/KOL eller hypertoni. Då får du möjlighet att fördjupa din kunskap inom området, gå olika fortbildningar och kurser samt samarbeta med annan personal som är specialister inom ämnet.

HÄR kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Capio Vårdcentral Simrishamn.

 

Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att berätta mer om vad vi kan erbjuda dig. Tveka inte att kontakta oss!

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Åsa Plath, Tel:073-6737780

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.