Vård online
Vård online

Specialist i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Publicerades: 2023-01-12

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa vårdcentral för patienter och medarbetare? Vill du ha en chef som tror på dig och vill att du ska bli ditt bästa jag? Då är Capio vårdcentral Johannelund i Linköping platsen för dig!   

 

Vår vision är att Capio Vårdcentral Johannelund ska vara en inspirerande miljö där alla medarbetare är delaktiga och där patienten känner sig sedd och bekräftad. En plats där det är naturligt att ge och ta feedback, testa idéer, ifrågasätta, utvärdera och metodiskt gör förbättringar. En vårdcentral som präglas av god arbetsmiljö, teamkänsla, hög tillgänglighet för patienten och hög medicinsk kvalité.  

 

Vi är på god väg men vi behöver fler allmänspecialister för att tillsammans nå vår vision. Medarbetarenkäten som utfördes i höstas visar att våra medarbetare tror på ledningen, trivs på arbetsplatsen och är stolta över vården vi bedriver. Jag som verksamhetschef har stort mandat och jag brinner verkligen för vår vårdcentral och våra patienter! 

 

Capio vårdcentral Johannelund är en privat vårdcentral som drivs på uppdrag av region Östergötland. Vi har full infrastruktur och samma journalsystem som regionen men har utöver det tillgång till Capios system och organisation. Capio har stark framåtanda, tror på individen, decentralisering och driver vården framåt med nya lösningar. Medarbetare delar gärna med sig av sina framgångskoncept till andra vårdcentraler runt om i landet och det leder till en stark vi-känsla. Vår regionchef i Capio Mitt har lång klinisk erfarenhet som allmänspecialist och vi har stöd av vår regionala medicinska chef som även är kliniskt verksam och som stöttar vår ledningsgrupp i kvalitetsarbetet. 

 

Varför ska du välja Capio vårdcentral Johannelund som din nästa arbetsplats? Du får en chef och ledning som är lösningsfokuserad och framtidsorienterad som vill att du ska utvecklas i din roll som läkare och människa. Du får stort inflytande över ditt schema och din patientlista. Organisationen är platt och beslutsvägarna är korta så du kommer ha stor möjlighet att driva projekt och utveckla verksamheten. Specialintresse? Det vill vi gärna att du utvecklar och fördjupar hos oss! 

 

Ta chansen och skapa framtiden med oss! Varmt välkommen med din ansökan eller hör av dig så berättar jag mer. 

 

                                                       

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

Individuellt efter ditt önskemål

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Josefine Svantesson, Tel:0722-244940

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.