Vård online
Vård online

Specialist i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Publicerades: 2022-07-01

Beskrivning av tjänst

Capio är en decentraliserad organisation där varje enhet styrs lokalt med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare i spetsen.  Detta innebär att beslut kan tas nära verksamheten och att du som medarbetare har en verklig möjlighet att påverka utvecklingen av enheten. I bakgrunden finns inom Capio en väl fungerande struktur och organisation, väl upparbetade rutiner och stor samlad kompetens och erfarenhet. Detta skapar trygghet och möjligheter till lärande i vardagen.

Vilka är vi?

Capio Vårdcentral Grästorp är en välfungerade och sammansvetsad vårdcentral med högt i tak och nära till skratt. Vi är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Idag är ca 5800 listade hos oss och vi är 25 st som arbetar här. Utifrån en fullbemannad läkargrupp, som består av 4 st specialister i Allmänmedicin, 2 St läkare och At läkare, vill vi nu utöka läkarbemanningen.

Arbetsbeskrivning

På vårdcentralen arbetar vi i Team. Patienterna är uppdelade efter  födelsedatum.  Teamet har ett helhetsansvar vid fördelning av arbetsuppgifter. Som specialistläkare har du ett särskilt stort ansvar för de medicinska besluten i teamets ronder och till hjälp har du exempelvis, MAL, vårdsamordnare, rehabkoordinator, sköterska  och psykolog.  Vi är den enda vårdcentralen i Grästorps kommun och har därför ett brett uppdrag.

Vi tycker att utbildning och fortbildning är viktigt, därför förväntas du också handleda i olika former. Vi har kontinuerliga läkarmöten där det framför allt är fokus på utbildning.

Du har stora möjligheter att påverka din vardag och får möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och modern medicin.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Tina Hogbäck, Tel:0733-338311