Vård online
Vård online

Specialist i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2022-10-23

Publicerades: 2022-08-24

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Specialistmottagning är belägen i samma hus som Capios största vårdcentral i Skåne, Capio Vårdcentral Clemenstorget. Vi finns i centrala Lund, precis vid Lunds centralstation och Clemenstorget. Här finns gott om bra kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg.

Vi är en specialistläkarmottagning i centrala Lund som har flera olika specialiteter som allmänmedicin, ortopedi, kardiologi, kirurgi, gynekologi, urologi, hudsjukdomar, flyg- och dykmedicin, hälsokontroller. Vi har även en operationsavdelning där vi idag opererar inom kirurgi, ortopedi och ögon.
Vi har flera olika uppdragsgivare som Regioner, Försäkringsbolag och privatbetalande patienter.
Vi är drygt 20 medarbetare på enheten och vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande.

Spännande saker är på gång inom Capio Närsjukvård. Vi satsar bland annat stort på modernisering av våra vårdtjänster och olika typer av effektivisering för ökad vårdkvalitet. För engagerade och kunniga medarbetare finns goda karriärmöjligheter och vägar till utveckling inom organisationen.

Beskrivning av tjänst

Till vår specialistmottagning i Lund söker vi en erfaren specialist i allmänmedicin. Vi arbetar med patienter som har sjukvårdsförsäkring eller de som önskar intyg eller hälsokontroller.

Du kommer att jobba i ett trevligt team bestående av sköterskor samt kollegor i allmänmedicin, kardiologi, ortopedi, urologi, gynekologi, dermatologi, kirurgi och flygmedicin.

Vår mottagning är väl känd i Lund för sin goda tillgänglighet, medicinska kvalitet och professionellt bemötande. Vi ligger centralt på Clemenstorget med tillgång till bussar och tåg precis utanför kliniken och möjlighet att parkera finns i huset.

Vi kan erbjuda förmånliga och flexibla anställningsvillkor.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Tf Verksamhetschef Per Nyman 0708 28 01 71 eller via mail per.nyman@capio.se

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

20-100%

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Per Nyman, Tel:070-8280171

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.