SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Vård online

SÖK VÅRD ONLINE

Rådgivning och hjälp via chatt eller video.

Specialist i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Publicerades: 2023-03-23

Om oss

Capio Vårdcentral/Rehab Almö är en välfungerande mottagning som ligger på vackra ön Tjörn, nära Tjörnbron och bussterminalen Myggenäs korsväg. Hos oss arbetar du i fina lokaler med BVC, REHAB och VÅRDCENTRAL i samma lokaler. Här har du nära till både hav och natur. Vi har drygt 5700 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett glatt gäng på ca 23 medarbetare.


Beskrivning av tjänst

Välkommen till oss!

Vi söker nu dig som är specialistläkare i allmänmedicin och vill arbeta i en dynamisk och idérik miljö där teamwork är en del av vår vardag. Vi är ett härligt gäng på ca 23 engagerade och lösningsfokuserade personer som arbetar under ett och samma tak – vårdcentral, BVC och rehab i en härlig miljö med gångavstånd till havet och fina promenadstråk.

I din vardag hos oss har du ett mycket varierat arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar. Vi arbetar mycket tvärprofessionellt både vid planerade och akuta besök. I arbetet ingår även mobil närsjukvård med hembesök hos patienter samt handledning av AT, ST-läkare och av studenter.

Hos oss sitter läkarna i öppet landskap vilket gör att du lätt får kontakt med dina kollegor. Som läkare här får du möjlighet till ett nära samarbete med såväl psykolog som rehab. Du har som läkare även ett tätt samarbete med rehabkoordinator i vår väl fungerande sjukskrivningsprocess. Vi erbjuder även vid möjlighet hemarbete för digitalt och administrativt arbete.

Vi tror att du som person är positiv, ser lösningar och är flexibel. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team samt vill vara med och bidra till nytänkande.

Du behöver ha behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Efter överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Karin Olsson, Tel:073-7070012

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.