Vård online
Vård online

Specialist i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2022-11-30

Publicerades: 2022-09-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Skogås har ett utmärkt läge söder om Stockholm! Med pendeltåg och busstation alldeles i närheten, vilket gör att det är lätt att ta sig till och från mottagningen. Vi är en välfungerande enhet med vårdcentral, hemsjukvård och BVC. Vi har även kurator, psykolog och rehabkoordinator på plats. Vi är ett team på ca 35 medarbetare med god sammanhållning och en stark laganda. Vi arbetar tvärprofessionellt kring våra patienter vilket både främjar en god arbetsmiljö och vi strävar efter att erbjuda våra 12.700 listade patienter bästa möjliga vård. Välkommen i gänget!

Beskrivning av tjänst

Vi söker dej som är specialist i allmänmedicin, och är intresserad av att arbeta på en modern och familjär vårdcentral. 

Capio Skogås har en stabil och bra bemanning med många kompetenta medarbetare. Vi arbetar teambaserat och har avsatt tid två gånger varje dag, för att kunna diskutera ärenden (så kallad rondning) Vi har givetvis fysiska besök för att kunna ta väl hand om våra patienter med kroniska, eller akuta sjukdomar,  men även ett välutvecklat digitalt arbetssätt. Vi har på mottagningen särskilda sjuksköterskemottagningar för våra patienter med astma/KOL, diabetes, hypertoni samt äldremottagning. På mottagningen har vi eget laboratorium.

Capio är en decentraliserad organisation där varje enhet styrs lokalt med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare i spetsen. Detta innebär att beslut kan tas nära verksamheten och att du som medarbetare har en verklig möjlighet att vara med att påverka utvecklingen av enheten. I bakgrunden finns inom Capio en välfungerande struktur och organisation. Capio prioriterar kompetens och utveckling, och har därför byggt upp en egen utbildningsinstans, Capio Academy. 

Arbetsbeskrivning

Arbetet som specialist i allmänmedicin hos oss innebär en varierande vardag där din kompetens får komma till sin rätt. 
Vi samarbetar teambaserat kring individens behov, vilket kommer att passa dig som gillar moderna, tvärprofessionella arbetssätt och som ser vikten av ett samarbete där vi alla är lika viktiga och lyfter varandra. 

Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. I tjänsten ingår även handledning av AT- och ST-läkare, samt läkarkandidater.

Kul om Du är intresserad av BVC. Ett trevlig sätt att kombinera sjukvård med den positiva verksamheten med hälsokontrollerna på vår fina, välfungerande BVC.

Hos oss blir du en del av en stabil, välfungerande läkargrupp. Vi trivs tillsammans, har roligt och stöttar varandra. Varmt välkommen att bli en del av vårt team!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75 - 100%

Lön

Månadslön

Tillträde

22-11-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annica Johansson, Verksamhetschef, Tel:0768605074ellermejl:annica.johansson@capio.se

Agim Progni, Medicinskt ansvarig läkare, Tel:Vx085783830ellermejl:agim.progni@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.