Vård online
Vård online

Specialist i företagshälsovård

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-06-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi söker en ny medarbetare. Vill du vara med i vårt team?
Vi är ett trevligt gäng med god gemenskap och nära samarbete mellan alla yrkesgrupper.
Capio Privat Malmö Stortorget är en privat läkarmottagning belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns centralt i Malmö med närhet till buss, tågstation, restauranger och affärer.

Vi arbetar mot försäkringsbolag och deras kunder som har privata sjukvårdsförsäkringar. Hos oss tar vi också emot kunder som behöver olika sorters intyg, hälsokontroller och vaccinationer. På mottagningen finns bland annat specialister i allmänmedicin, men även specialister inom företagshälsovård, ÖNH, reumatologi och ortopedi.

Vi är idag cirka 15 medarbetare som jobbar i varierande utsträckning.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu företagsläkare för ca 20-30% arbete hos oss. 

Hos oss arbetar du i ett härligt team, med korta beslutsvägar. Huvudsakliga arbetsuppgifter är yrkesintyg av olika slag, även andra yrkesrelaterade läkarbesök och hälsokontroller. Har du intresse av att utveckla våra företagstjänster finns möjlighet för detta. 

Detta kan du förvänta dig av oss:

  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i företagshälsovård. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda, förmågan och viljan att ta egna initiativ. Bemötande är ett ledord i vår verksamhet. 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Finns även möjlighet att ta uppdrag på konsultbas. 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Kan diskuteras

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast eller efter överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Mette Bengmark, Tel:040-350351

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.