Vård online
Vård online

Specialist i geriatrik/allmänmedicin till Capio Södertälje

Sista ansökningsdag: 2022-10-01

Publicerades: 2022-08-31

Om oss

I Södertälje har Capio fyra vårdcentraler och tillsammans ansvarar vi för 26 000 patienter. Vi har på alla fyra vårdcentralerna sedvanlig husläkarmottagning med astma-/kol mottagning, diabetesmottagning, rökavvänjning och hypertonimottagning. En av våra enheter är dessutom familjecentral och har bvc/mvc. Tillsammans ansvarar vi också för 210 patienter i vår gemensamma hemsjukvård. I våra psykosociala team har vi psykologer, kuratorer och psykoterapeuter och vi samarbetar med varandra med både barn och vuxen behandlingar. Vi har gemensam fotsjukvårdare och rehabkoordinator.

Capios koncept i Södertälje är att samarbeta mellan alla fyra vårdcentralerna för att ge patienterna en bättre kvalitet och service men också för att underlätta arbetsmiljön och arbetsglädjen för våra medarbetare. Varmt välkommen till oss!

Beskrivning av tjänst

Vi vill ge våra sköraste patienter bästa möjliga vård. Våra fyra vårdcentraler i Södertälje kommer under nästa år att slå samman sin hemsjukvård för att bilda ett gemensamt team där vi med ökat fokus och samarbete kommer att ta hand om vår äldre befolkning och dess komplexitet.

Vi söker nu en geriatriker eller specialist i allmänmedicin som vill bidra till en bättre livskvalitet för vår äldre befolkning.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll som medicinskt ansvarig läkare för det nya hemsjukvårdsteamet. Teamet, som består av undersköterskor och distriktssköterskor/sjuksköterskor, arbetar med dagliga ronder och du kommer att ha en totalöversyn över våra patienter. Vår verksamhet är mycket välfungerande med högkompetenta sjuksköterskor och vi kan erbjuda stor flexibilitet i hur du väljer att lägga upp ditt arbete tillsammans med övrig personal i teamet. Vi har ett välutvecklat digitalt arbete vilket innebär att du kommer att kunna jobba en del på distans om du skulle vilja. Du kommer att ha särskilt avsatt tid för administration runt patienterna och kontakten med anhöriga.

Om dig

Vi söker dig som är specialist i geriatrik alternativt allmänmedicin. Vi ser gärna en dubbelkompetens, men det viktigaste är erfarenhet från att handlägga, bedöma äldre och deras hälsa. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och tidigare erfarenhet. Talar du fler språk är det en bonus.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd må-fre. Körkort är nödvändigt.

Låter det intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att berätta mer om vad vi kan erbjuda dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter ök.

Kontaktperson Capio

Susanne VanCrete, Tel:0739703827

Gabriel Hanna, Tel:072-2251454

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.