Vård online
Vård online

Specialistläkare barnpsykiatri till Capio Neuropsykiatri Sthlm, Södermalm

Sista ansökningsdag: 2023-02-19

Publicerades: 2022-12-04

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med
verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk,
beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.


Capio Neuropsykiatri Stockholm är en specialistpsykiatrisk mottagning som utreder neuropsykiatriska funktionshinder hos vuxna patienter inom uppdrag för Region Stockholm och hos barn och vuxna från andra regioner.

Vi söker dig som tycker om neuropsykiatri, teamarbete och barn lika mycket som vi gör!

Vårt uppdrag är att utreda barn med frågeställningar kring autism, ADHD och intellektuell funktionsnedsättning. Till oss kommer barn och föräldrar som är lika glada som vi att träffa dig. Ofta har de väntat länge på utredning, stöd och behandling för att komma vidare i förskola, skola, kompisar, fritid och familjeliv. Du träffar patienterna och deras anhöriga på digitala och fysiska besök och ditt uppdrag pågår en kortare tid i en tydlig vårdprocess. Gillar du att tillsammans med trevliga kollegor kvalitetssäkra processen och arbeta strukturerat? Är du duktig på bemötande och får barnet och dennes anhöriga att känna sig välkomna och trygga? Då kommer du att känna dig hemma hos oss. Vårt neuropsykiatriska team består i dag av 7 snart färdiga specialister inom neuropsykologi och en erfaren psykiater. Vi följer nationella och regionala riktlinjer, kompetensutvecklar och kvalitetssäkrar verksamheten tillsammans och ser till att vi har roligt på jobbet. Mottagningen ligger på Södermalm i Maria sjukhus intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg. Inom Capio Psykiatri finns flera mottagningar på Södermalm och en större utredningsenhet i Örebro. En viss del av arbetstiden kan förläggas utanför Stockholm och resor i tjänsten kan förekomma. Hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling och kliniska erfarenheter. Varje år anordnas Läkarakademin för utbyte och samverkan med kollegor.

Dina arbetsuppgifter
• Utredning av barn från 3 år med frågeställningar kring autismspektrum, ADHD, IF
• Teamsamverkan och utveckling av verksamhetens metodik, processer och rutiner
• Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens, t ex handledning

Dina kvalifikationer
Specialistläkare i barnpsykiatri med erfarenhet av att utreda barn från 3 år och
uppåt. Meriterande: Vidareutbildning inom området samt dubbelkompetens med möjlighet att utreda vuxna.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter att du gillar att ha roligt på arbetet och har ett stort intresse för neuropsykiatri. Du är noggrann och bra på bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Deltid. Arbetstiden är förlagd till vardagar och dagtid. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
• Kollektivavtal och tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och tillgång till husets gym mot en symbolisk medlemsavgift
• Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
• Frukost varje torsdag
• Fri offentlig sjukvård
• Möjlighet till föräldraledighetstillägg och löneväxling

Välkommen!
Hos oss väntar ett viktigt uppdrag i en engagerad och glad personalgrupp. 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

50

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:070-9307737

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.