Vård online
Vård online

Specialistläkare Capio BUP Motala

Sista ansökningsdag: 2022-05-28

Publicerades: 2022-04-28

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Psykiatri startar upp två nya mottagningar, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, BUP.

Beskrivning av tjänst

Mottagning ligger centralt i nyrenoverade lokaler ca 10 minuters promenad från resecentrum, med vacker utsikt över Vättern. Det ger goda pendlingsmöjligheter till och från kringliggande orter så som Mjölby, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping.

Mottagningen utgörs av ett team med 10 medarbetare som har olika grundprofessioner, sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut, psykolog, psykoterapeut. Det är en arbetsgrupp med hög kompetens och fungerande teamwork.

Vår verksamhet kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang. Ambitionen är att skapa en varm och familjär atmosfär för varandra, våra patienter och deras familjer. Stort fokus är att förbättra samverkansformer och strukturera upp för att få en hållbar arbetsmiljö, mottagningen har sedan uppstart 1 juni 2021 lyckats korta av köer för fördjupade utredningar samt psykoterapeutiska behandlingar.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är att i enlighet med Capios kliniska processer genomföra inledande, akuta och fördjupade bedömningar, neuropsykiatriska utredningar (vilket sker i samarbete med bl a psykolog), läkemedelsbehandling och vårdplanering utifrån SFBUP riktlinjer. Patientbesök kan ske genom fysiska möten men också digitalt. Du förväntas bidra aktivt i vårdplanering för våra patienter men även för det kontinuerliga förbättringsarbetet på enheten. Du har goda kunskaper om barn- och ungdomspsykiatriskt arbete som du delar med dig av till övriga på mottagningen.
I arbetsuppgifterna kan även klinisk handledning av ST-läkare ingå.

Arbetsuppgifterna kommer att vara omväxlande och vi ser gärna att du utvecklas hos oss. Capio stödjer läkare i sin kompetensutveckling och önskar ha uppdaterade läkare, inom Capio deltar du vid Capios Läkarakademi och deltar vid olika konferenser. Du har nära samarbete med enhetschef och ingår i den lokala ledningsgruppen, samt har tillgång till att konsultera vår MAL vid utvecklingsfrågor.

Det finns självklart möjlighet att diktera och få hjälp med alla administrativa sysslor så att fokus kan ligga på direkt patientarbete. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har läkarlegitimation och specialistkompetens i barn- och ungdomspsykiatri. Du ska helst ha minst fem års klinisk kompetens/yrkeserfarenhet inom barn- och ungdomspsykiatri.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Du behöver också ha god samarbetsförmåga och värdesätta teamarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid/ deltid, tjänstgöring måndag-fredag. Vi kan erbjuda flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete i viss mån.

Tillträde efter överenskommelse. 6 mån provanställning som övergår till tillsvidareanställning om inget annat överenskommes.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Zandra Migos, Tel:0141-440051

Lennart Eriksson, Tel:0730-808220

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.