Vård online
Vård online

Specialistläkare för arbete på akutmottagning och akutvårdsavdelning

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-03-22

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Välkommen till Akutkliniken, Capio S:t Görans Sjukhus. Vi bedriver akutsjukvård dygnet runt, årets alla dagar, via vår akutmottagning och våra akutvårdsavdelningar, MAVA 41, AVA och IMA. Vi levererar högkvalitativ vård enligt evidens och beprövad erfarenhet. Inom kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

På akutmottagningen kommer du bland annat leda arbetet för särskilda Akutläkarvårdlag som handlägger hela akutsjukvårdens panorama. Du kommer även att tjänstgöra som ledningsläkare knuten till det akutmedicinska- respektive akutkirurgiska flödet.

Du kommer ibland tjänstgöra som specialist på AVA/MAVA. Om du har erfarenhet och intresse kommer du erbjudas möjlighet till arbete inom vår intermediärvårdsenhet. Saknas erfarenheten erbjuder vi dig möjlighet att skolas in i denna vårdnivå så småningom.

Vi söker dig som vill pröva på att arbeta i en dynamisk miljö med oselekterat patientklientel.

Om kliniken

Kliniken är uppdelad i en öppenvårdssektion (akutmottagningen) och en slutenvårdssektion (MAVA 41, AVA och IMA). Sektionschef öppenvård, tillika MLA öppenvård, är Jonas Westman, Specialist i Akutsjukvård och Internmedicin. Sektionschef slutenvård, tillika MLA slutenvården, är Mats Wistrand, Specialist i Internmedicin och Kardiologi. Utöver dessa två sektioner är Manar Radif, specialist i Akutsjukvård och Internmedicin, underläkarchef för icke tillsvidare anställda underläkare. Tf. Verksamhetschef är Anna Wåström.

Öppenvårdssektionen:
Vi är en tight sammansvetsad arbetsgrupp med högt i tak. Gruppen består av både Specialister och ST-läkare i akutsjukvård. Pga uttökat uppdrag och pensionsavgångar behövs du här!

Slutenvårdssektionen:
Vi är en väl sammansatt arbetsgrupp som består av specialistläkare i Internmedicin, flertalet av oss är dubbelspecialister inom bland annat akutsjukvård, gastroenterologi, kardiologi och endokrinologi.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga specialistläkaruppgifter såsom akutmottagningsarbete samt ev. rondarbete på akutvårdsavdelning. Du kommer ingå i våra jourlinjer på akutmottagningen. Vi förväntar oss aktivt deltagande i klinikens utvecklings- och förbättringsarbete.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en av Socialstyrelsen godkänd specialistläkarexamen inom Akutsjukvård. Ytterligare specialistexamina är meriterande.

Goda kunskaper i svenska och engelska.

Forskningsmeriter är uppskattade.

Eftersom vi arbetar i team är god samarbetsförmåga en uppskattad egenskap.

Vi erbjuder dig

  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser genom kompetenspeng (beloppet beror på tjänstetitel)
  • Friskvårdsbidrag på 3000kr årligen
  • Frukost varje morgon
  • Som anställd har du fri tillgång till vårt gym och tillgång till Benify portalen 
  • En diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Fast

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jonas Westman, Tel:08-58701000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.