Vård online
Vård online

Specialistläkare geriatrik, bemanning på Nacka sjukhus

Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Publicerades: 2023-01-23

Beskrivning av tjänst

Bemanningsuppdrag för specialistläkare i geriatrik

Uppdrag

På våra geriatriska avdelningar vårdar vi patienter för bland annat infektioner, hjärt och kärlsjudomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. Många av dem vi möter har inte bara en sjukdom eller ett problem, utan många. Därför räcker det ofta inte att behandla en sjukdom utan vi gör en helhetsbedömning som innebär att du kan får träffa allt ifrån läkare och sjuksköterskor till sjukgymnaster, kuratorer, logopeder och dietister.

Vi finns på Nacka Närsjukhus för patienter boende i  Stockholmsregionen.

Vi erbjuder geriatrisk slutenvård med ett direktintag dygnet runt, året om, via akutmottagning, närakut, äldreboenden, vårdcentraler och ambulans. Vi har även en specialistmottagning för utredning av minnesproblematik. På sjukhusområdet finns även röntgen och labb. 

Avdelning 51, 52, 61 och 62 Nackageriatriken är akutgeriatriska avdelningar som är specialiserade på geriatrisk utredning, behandling och omvårdnad. Utöver detta har Nackageriatriken en Paramedicinsk enhet som har ansvar för rehabiliteringen av de akutgeriatriska patienterna


Bemanningsuppdrag för geriatriker på Capio Geriatrik Nacka.   
Arbetet består av att vara patientansvarig läkare på geriatrisk avdelning. Läkarbemanning i övrigt är underläkare och legitimerad läkare som tar mycket ansvar på avdelningen.  

Uppdragsperiod: Omgående och fram till hösten 2023
Uppdraget avser: måndag – fredag, klockan 08:00 – 16:30  

Kvalifikationer

  • Specialistläkare geriatrik  
  • Engagerad och ansvarstagande 
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. 

Ansvarig för uppdraget är enhetschef Helena Funseth

helena.funseth@capio.se@capio.se

072-999 13 22

Capio Bemanning skapar mervärden för våra konsulter och uppdragsgivare genom att arbeta långsiktigt med fokus på kvalitet i alla led och finna rätt kompetens på rätt plats i rätt tid utan några mellanhänder.  Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

40 tim /v

Lön

timlön/timarvode

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.