Vård online
Vård online

Specialistläkare Höft- och Knäplastik till Ortopedkliniken

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Publicerades: 2022-06-01

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans Sjukhus är ett välfungerande akutsjukhus med dokumenterat god arbetsmiljö, nöjda patienter och medarbetare samt god tillgänglighet.

På ortopedkliniken är det högt i tak och vi värdesätter varandras erfarenheter. Vi har korta beslutsvägar och utvecklas tillsammans. 

 Vi har en  betydande operationsverksamhet och är en av landets största räknat till antal patienter och operationer. Slutenvården har 48 vårdplatser fördelat på två avdelningar (elektivt/akut) och en stor paramedicinsk enhet som ansvarar för både slutenvård och öppenvård. Vi har en välfungerande öppenvårdsmottagningen där vi även utför polikliniska operationer.

Nyligen togs beslut om att utse Capio S:t Göran kirurgflödet, där ortopedkliniken ingår, till universitetssjukvårdsenhet (USV-enhet) inom KI/Region Stockholm för perioden 2021 – 2022.

 

Arbetsuppgifter

 Du kommer att tillhöra den nedre sektionen där den huvudsakliga verksamheten består av  elektiva knä- och höftplastiker. Vi delar på jourarbetet och all basortopedi ingår i uppdraget. Du har ett utbildningsansvar för ST-läkare och handledning ingår i arbetsuppgifterna.  

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som  är specialist i ortopedi med erfarenhet av kliniskt arbete inom höft- och knäproteskirurgi. Erfarenhet av revisionskirurgi ses som meriterande. Du har även erfarenhet av kliniskt arbete inom ortopedisk trauma/akut vård.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tar ansvar för ditt arbete och vill arbeta nära patienten i en effektiv verksamhet. Det kliniska och operativa arbetet är det som driver dig. Du gillar att arbeta i tvärprofessionella team med förbättringsarbete som ger bästa kvalitét för patienten.

 

Anställningsvillkor

Fast anställning, heltid.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, tjänsten kan därigenom komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Christina Järund , Bitr Verksamhetschef, Tel:08-58701267

Hampus Mörner, MLA, Tel:08-58701335

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.