Vård online
Vård online

Specialistläkare i Geriatrik

Sista ansökningsdag: 2022-08-30

Publicerades: 2022-06-20

Beskrivning av tjänst

 

Capio Geriatrik Vårberg, en etablerad geriatrisk slutenvård i moderna lokaler.

Capio Geriatriken Vårberg erbjuder 66 vårdplatser uppdelat på 4 mindre avdelningar.
Lokalerna är nyrenoverade och sjukhuset har närhet till kommunikationer.
Vårt multiprofessionella team består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.

I din roll som specialistläkare ansvarar du för den medicinska vården samt leder vårdprocessen på avdelningen i samverkan med det geriatriska teamet. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete. Utvecklingsmöjligheter finns och ett uppdrag som medicinskt ledningsansvarig kan diskuteras

Geriatriken Vårberg har en primärjour på plats dygnet runt . Som stöd i remisshantering och intag finns en intagningskoordinator.

Tycker du att det här låter intressant och är en nyfiken och engagerad person som vill vara med och utveckla den geriatriska vården med oss.

Vill du som specialistläkare i Geriatrik vara med och skapa en helhetslösning för våra patienter och arbeta med ett härligt och kompetent gäng för att tillsammans bygga högklassig sjukvård? Då vill vi veta mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten så tveka inte att kontakta oss.

Arbetsuppgifter

I din roll som specialistläkare ansvarar du för den medicinska vården samt leder vårdprocessen på avdelningen i samverkan med det geriatriska teamet. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete. Vi arbetar personcentrerat och använder oss av nya arbetssätt för att involvera patient och närstående. Du kommer att ingå i specialistgruppen och delta i vår bakjoursverksamhet.

Kvalifikationer
Specialist i Geriatrik, gärna med erfarenhet av akutgeriatrisk verksamhet och intresse för den geriatriska patienten. Du vill vara med och bygga framtidens geriatrik och är intresserad av att utveckla verksamheten. Du har goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform
- Heltid, tillsvidare
- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning.
- Individanpassad introduktion.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss enligt uppgifterna nedan. Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och tjänsterna kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan.

Hoppas du vill bli en av oss!

 

 

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Therese Lindberg, Tel:0738610599

Alena Othman, Tel:0738610525

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.