Vård online
Vård online

Specialistläkare i psykiatri

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Publicerades: 2022-05-19

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Nu söker vi en specialistläkare till vår fina mottagning centralt beläget på Södermalm med närhet till Tantolunden, Skinnaviksparken och Zinkensdamm. På uppdrag av Region Stockholm så bedriver Capio Psykiatri en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som i avtalet också har heldygnsvård. Vi har ett nära samarbetet med våra övriga mottagningar i samma hus och gatan bakom som bedriver annan psykiatrisk specialistvård samt andra vårdgrannar och myndigheter. 

Vi är en mycket kompetent och trevlig arbetsgrupp som värnar om teamarbete, bemötande och kvalitet. Här finner du erfarna psykiatriker, underläkare, psykologer, arbetsterapeut, fysioterapeut, vårdkoordinator, sjuksköterskor, psykoterapeut och annan för mottagningen viktig personal. Vi bedriver behandling i grupp, individuellt och digitalt enligt evidensbaserade och nationella metoder Ser utveckling och innovation som en naturlig del av verksamheten. 

Som psykiatriker deltar du även i läkarmöten med övriga läkare i Regionen för Capio psykiatri. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter enligt en allmänpsykiatrisk verksamhet såsom psykiatriska bedömningar, uppföljning, årskontroller, konsultationer, diagnostik, behandling, deltagande i samverkansmöte m.m. 

Kvalifikationer

Specialistläkare inom psykiatri. Ser att samarbete som en naturlig del av arbetet. Uppskattar och vill vara delaktig utveckling och förbättringsarbete inom specialistpsykiatrin samt ser digifysisk vård som en naturlig del av arbetet. 

Villkor

6 månaders provanställning. 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 procent

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:076 772 92 43

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.