Vård online
Vård online

Specialistläkare inom anestesi

Sista ansökningsdag: 2022-10-19

Publicerades: 2022-09-19

Om oss

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Dagkirurgiska enheten består av tre operationssalar, en sterilenhet samt en pre- och postoperativ enhet. Våra opererande specialiteter är allmänkirurgi, ÖNH och ögon. Vi bedriver verksamhet dag- och kvällstid, måndag – fredag. På helger, röda dagar och vissa veckor under sommaren har vi stängt. Som medarbetare har man viss möjlighet att vara med och påverka sitt schema. 

Arbetsuppgifter

Som anestesiläkare hos oss kommer du ingå i teamet för dagkirurgi som består av ca 30 medarbetare . Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Det är alltid två anestesiologer i tjänst mellan kl.7.30-15.00. 

Vi opererar ca: 4–7 patienter om dagen per sal. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Vi opererar inom allmänkirurgi, ÖNH och ögon  vilket innebär att de flesta patienter sövs. Inom allmänkirurgi opererar vi vuxna patienter , inom ÖNH är ca: 75% av patienterna barn och inom ögonkirurgin är de flesta patienterna barn. Vi har en gräns på 1 år och 10 kg. 

Vi söker nu ytterligare en anestesikollega till vårt team. Vi är nu tre anestesiologer och en av oss kommer att sänka sin sysselsättningsgrad, därav söker vi dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett intresse för dagkirurgi och vill vara med och utveckla sjukhuset i fortsatt positiv riktning.

Vi söker en specialistläkare inom anestesi- och intensivvård med flerårig erfarenhet samt kompetens av att söva barn.

Villkor

Tillsvidareanställning, deltid, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tjänsten avser hela veckor.

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

Deltid, sysselsättningsgrad kan diskuteras

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Fransson, Enhetschef, Tel:031-657232alt.073-6442107

Agnetha Folestad, VD, Tel:070-5830716

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.