Vård online
Vård online

Specialistläkare inom ortopedi eller neurokirurgi

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Publicerades: 2022-08-11

Beskrivning av tjänst

Specialistläkare inom ortopedi eller neurokirurg, ryggkirurgi.

 

Stockholm Spine Center grundades av två ortopeder år 2000 och genomförde då 400 operationer per år. Kliniken har sedan utvecklats och ingår sedan flera år i den större GHP-koncernen. Vi genomför nu över 1600 operationer per år. Sedan maj 2022 ingår vi i Capio koncernen.

Vår klinik fokuserar på kvalitet, kontinuitet och effektivitet och vår övertygelse är att detta växer ur en hög grad av specialisering. Vi vill kontinuerligt ligga i frontlinjen genom kvalitetsarbete och är aktiva inom klinisk forskning.

Vår verksamhet bedrivs genom Vårdval Region Stockholm, avtal med försäkringsbolag för kunder med privat sjukvårdsförsäkring och för privatbetalande patienter.

Hos oss erbjuder vi ledande specialistkompetens redan vid den första vårdkontakten och dessa följer sedan patienten genom hela vårdförloppet. Våra ryggkirurger består av specialister inom ortopedi eller neurokirurgi.

På Stockholm Spine Centers ryggklinik som finns på Löwenströmska Sjukhuset har vi en ryggmottagning, 4 operationssalar och en vårdavdelning med 32 vårdplatser. Vi har ett team av fysioterapeuter, läkare samt all annan personal på respektive avdelning – alla mycket erfarna och vana att arbeta tillsammans.

På Garnisonen har vi vår mottagning för patienter som har en sjukvårdsförsäkring. Här har vi, förutom ryggkirurger och fysioterapeuter även läkarkompetens inom allmänmedicin.

Beskrivning av tjänsten

Som ryggkirurg ingår Du i ett team av ryggkirurger som bedömer, opererar och följer upp patienter med degenerativa hals- och ländryggsbesvär. I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande bidraga till att utveckla och förbättra omhändertagandet av våra patienter För att uppnå så bra vård och omhändertagande kring våra patienter tillämpar vi som regel PAL-skap där du som kirurg följer patienterna från bedömningsbesök För att lyckas i rollen som ryggkirurg är Du specialistläkare inom ortopedi eller neurokirurg i botten. Du genomför hals- och/eller ländryggsoperationer självständigt och har några års erfarenhet av att arbetat med patientgruppen.

Du trivs med att arbeta i team där samtliga professioner på kliniken är involverade i omhändertagandet av patienterna.

För tjänsten krävs goda språkkunskaper i svenska och där ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med korta beslutsvägar, frihet under ansvar och en arbetsplats där allas insatser gör skillnad.

Utöver det erbjuder vi även arbetstid måndag-fredag med vissa undantag för jourarbete ett fåtal helger per år. Konkurrenskraftiga ersättningar och förmåner samt sammanhängande ledighet under sommar och jul då kliniken stänger ner verksamheten.

GHP Stockholm Spine Center lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och förmåga att arbeta i team. Vi är också måna om mångfald bland medarbetarna, eftersom vi ser det som en viktig framgångsfaktor.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lön: Individuell lönesättning

Rekryteringsansvarig Helena Funseth

helena.funseth@capio.se

072-999 13 22

Välkommen att bli en av oss!

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322