Vård online
Vård online

Specialistläkare inom palliativ medicin sökes för forskningsprojekt

Sista ansökningsdag: 2022-08-20

Publicerades: 2022-07-04

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio söker nu en specialist inom palliativ medicin för ett större forskningsprojekt gällande gränssnittet mellan SÄBO och specialiserad palliativ vård. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stora möjligheter att bidra till utformningen av framtidens palliativa vård.

Arbetsuppgifter

Du kommer under dina första två år att verka som handledande läkare i ett tvärprofessionellt forskningsprojekt som har till syfte att höja den palliativa kompetensen inom SÄBO. I ditt uppdrag ingår undervisning, handledning och kompetensutveckling av specialistläkare som idag verkar på SÄBO. Utbildning av andra personalkategorier som arbetar inom SÄBO kan också bli aktuell. Du förväntas även bistå i design, vid utvärdering av projektet samt delta i analysarbetet och rapportskrivning.  

Forskningsprojektet sträcker sig över 24 månader. Efter forskningsprojektets slut övergår tjänsten till en överläkartjänst inom ASiH/SPSV. Det finns dock goda möjligheter att fortsätta arbeta med utveckling och forskning även efteråt.

Kvalifikationer

Specialistläkare inom palliativ medicin, gärna med grundspecialiteten geriatrik. Handledarutbildning är ett krav. Körkort är meriterande.

Villkor

Fast månadslön. Stora möjligheter att påverka dina arbetstider. Sista ansökningsdatum: 20 augusti.

Kontakt och frågor:

Cecilia Enockson, chefläkare Capio Äldre mobil vård. Cecilia.enockson@capio.se, tel. 070-160 64 10

Linda Martinson, verksamhetschef, Capio ASIH Norrort/SPSV Sollentuna. Linda.martinson@capio.se, tel. 070-160 83 81. 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Lön

Månadslön.

Tillträde

Hösten 2022 enl. öv.

Kontaktperson Capio

Linda Martinson, Tel:070-1608381

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.