Vård online
Vård online

Specialistläkare Klinisk Fysiologi

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Publicerades: 2022-07-31

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är specialist inom klinisk fysiologi för en tjänst som specialistläkare, bitr överläkare eller överläkare på Capio S:t Görans Sjukhus.  

Fysiologiska kliniken på Capio S:t Görans sjukhus erbjuder en omväxlande och utvecklande arbetsplats i hjärtat av Kungsholmen.  

Hos oss jobbar 9 specialister i fysiologi, 4 ST-läkare och ca 20 BMA. Flera av fysiologerna har även specialistkompetens inom kardiologi och ett flertal av våra BMA har spetskompetens inom sitt område.

Vårt patientklientel är en blandning av det akuta flödet inom sjukhuset, elektiva patienter som går på utredning hos någon av våra sjukhusanslutna mottagningar samt patienter från primärvården. 

Tempot är därför stundtals högt och vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och kommunikation. 

Vi söker dig som är engagerad, van att jobba i team och som tycker om att dela med dig av din kunskap. 

Möjligheter finns till jourtjänstgöring dagtid på helger med utförande av ultraljudsundersökningar.

Vi arbetar med löpande urval och de kandidater som är intressanta för tjänsten kommer att bjudas in till intervjuer.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

fast månadslön

Tillträde

efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lars Rune, Tel:0858703621

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.